December, toch wel de tijd van de lijstjes. Op tv en radio wordt je ermee om je oren geslagen. Ik vind het zelf altijd een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar, wat ik al eerder deed met Een terugblik op 2019. Daar ging ik vooral in op mijn persoonlijke gebeurtenissen, vandaag en volgende week neem ik je mee naar hoe het mijn website verging. Nu eerst de best gelezen artikelen, volgende week kun je lezen wat niet zo best scoorde.

Opgelicht door ontharingskliniek?

Opgelicht door ontharingskliniek?
Opgelicht door ontharingskliniek?

In het artikel Opgelicht door ontharingskliniek? vertel ik je over de laserbehandelingen waar ik mee startte en de manier dat ik er achter kwam dat er het een en ander mis was met de keten die mij behandelde.

Laat jij je baby huilen?

Laat jij je baby huilen?
Laat jij je baby huilen?

Een gevoelig onderwerp, zeker bij kersverse ouders: Laat jij je baby huilen? Want zeg nou zelf, in principe laat je je baby niet urenlang achtereen huilen toch? Ik beschreef mijn kijk hierop en dat werd goed gelezen.

Een jaar na mijn zwangerschap

Een jaar na mijn zwangerschap
Een jaar na mijn zwangerschap

In Een jaar na mijn zwangerschap neem ik je mee aan de hand van allerlei vragen naar mijn zwangerschap en de tijd kort erna. Enorm leuk om een jaar later terug te blikken op deze bijzondere tijd.

In deze winkels koop ik baby- en kinderkleding

In deze winkels koop ik baby- en kinderkleding
In deze winkels koop ik baby- en kinderkleding

Ik vind het enorm leuk om voor mijn kinderen te shoppen, eigenlijk nog leuker dan voor mezelf. Omdat ik een echte budgetshopper ben en het leuk vind om andermans tips te lezen, deelde ik mijn favo winkels in In deze winkels koop ik baby- en kinderkleding.

Waarom onze kinderen goede slapers zijn

Waarom onze kinderen goede slapers zijn
Waarom onze kinderen goede slapers zijn

In Waarom onze kinderen goede slapers zijn doe ik uit de doeken hoe ik denk dat het komt dat onze kinderen goede slapers zijn. Iets waar we enorm dankbaar voor zijn!

Mijn 5 grootste miskopen van AliExpress

Mijn 5 grootste miskopen van AliExpress
Mijn 5 grootste miskopen van AliExpress

Als voormalig AliExpress-shopaholic (het is al een maand of acht geleden dat ik wat bestelde, ik heb last van klimaatschaamte), kan ik je aardig vertellen wat mijn grootste miskopen zijn. In Mijn 5 grootste miskopen van AliExress doe ik het je uit de doeken.

Mijn ervaring met een Burn Out

Mijn ervaring met een Burn Out
Mijn ervaring met een Burn Out

Een artikel wat al lange tijd op mijn “to write”-lijstje stond en eindelijk vond ik de rust om er over te schrijven: Mijn ervaring met een Burn Out. Ik schreef het artikel vooral omdat ik toen ik er zelf midden in zat, pas hoorde hoeveel mensen er last van hadden. Tijd dus om dit taboe te doorbreken!

Storm 10 maanden oud: hoe gaat het nu?

Storm 10 maanden oud: hoe gaat het nu?
Storm 10 maanden oud: hoe gaat het nu?

Een van de soort artikelen die ik het leukste vind om te schrijven: de ontwikkeling van onze jongens. Ook in Storm 10 maanden oud: hoe gaat het nu? vertel ik waar hij op dat moment staat in zijn ontwikkeling. Het lijkt me heerlijk om dit over een paar jaar terug te kunnen lezen, want je vergeet het zo snel!

Dat waren ze dan: mijn 9 best gelezen artikelen van 2019! Hou mijn website in de gaten, je kunt snel het artikel lezen met posts die minder goed scoorden!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.