Hoewel ik niet direct een urenlange shopaholic ben, vind ik het wel ontzettend leuk om kleding te shoppen voor Max en Storm. Ik vind het ook enorm belangrijk dat ze er netjes bijlopen en zal ze ook niet snel vuile kleding laten dragen. Ik ben van mening dat leuke en mooie baby- en kinderkleding echt niet duur hoeft te zijn, helemaal niet als ze nog volop groeien. Waar ik graag kom om kleding voor mijn jongens te kopen? Ik vertel je er meer over!

Wibra

Wibra

Toen ik jong was, had Wibra niet het beste imago. Ik heb geen idee hoe dat nu is onder kinderen of pubers, maar ik kom er graag! Het heeft naar mijn inziens al lang niet meer dat stoffige, suffe imago van gedateerde kleding. Wibra scoort in mijn ogen veel beter dan bijvoorbeeld Zeeman. De pasvorm is beter (want Zeeman is vaak breder dan dat het lang is), en de kwaliteit ook zeker. Mijn Wibra-favoriet zijn de stretch-rompers. Voor maximaal € 2,99 heb je keuze uit verschillende rompertjes. Ik moet wel zeggen dat de stof niet altijd even dik is, maar voor die paar maanden dat ze het dragen is het een prima prijs. Ze doen wat mij betreft niet onder voor de rompers van Hema of H&M die toch echt wel wat duurder zijn.

Maar ook de longsleeves zijn superfijn en voor Max heb ik er enorm leuke spijkerbroeken gekocht. Ook ondergoed van Wibra is prima voor Max en ook de sokken voor hem koop ik hier. Kortom, ik ben een echte Wibra-holic!

Hema

Good old Hema! Wie is er nu niet dol op deze winkel? Toen Max baby was kocht ik er niet zoveel aan kleding, maar nu met Storm heb ik de baby-afdeling helemaal gevonden. De longsleeves zijn fijn en sommige broekjes ook, al vind ik de 3 voor € 15,- joggingbroekjes een drama. Na 1x dragen en wassen zijn ze al aan het pillen en de onderkant van de pijpjes lubberen ook snel. Die koop ik dus niet zo snel weer. Omdat Storm erg beweeglijk is met zijn benen en nog graag zijn voetjes in zijn mond stopt, draagt hij nog geen broekjes van steviger en minder soepel materiaal. De zachte broekjes van Hema (met uitzondering dus van die gierige joggingbroekjes, haha), zijn superfijn!

Zara

Zara, en dan met name de zachte broekjes, zijn enorm favoriet hier! Net even wat andere printjes en modelletjes, dus zodra er sale is, ga ik online shoppen! Zara valt wel wat kleiner, dus een maat groter bestellen is zeker aan te raden. Voor wat oudere kinderen (vanaf 3 a 4 jaar) vind ik Zara tegenvallen, dus voor Max bestel ik er eigenlijk niet.

H&M

Waar ik vooral verliefd op ben bij H&M, zijn deze pyjama’s. Ze zitten mooi en blijven ook lang mooi. Verder check ik in de sale altijd wel even of er wat leuke items zijn, maar in de winkel vind ik dan vaak net wat leukers dan online.

C&A

C&A

C&A vind ik niet altijd even top, want je moet goed zoeken tussen alle tacky printjes. Voor baby’s vind ik het te Duits aan doen, maar soms vind je er wel een pareltje tussen. Voor Max heb ik er in zijn huidige kledingmaat wat leuke longsleeves gescoord die niet te druk zijn. De kwaliteit hiervan is niet persé altijd even super, er zitten dan geen items bij die ik kan bewaren.

WE

In de sale wil ik ook nog wel eens bij WE kijken. Doorgaans vind ik het gewoon te prijzig, maar de sale-prijs wil ik er nog wel voor betalen. Ik geloof dat WE vanaf maat 92 kleding heeft, dus voor Storm kom ik er nog niet. De kwaliteit is wel echt goed te noemen en dat is zeker een pre!h

Dit was mijn favoriete kledingwinkellijstje. Waar koop jij graag kleding voor je kinderen?

1 Comment

  1. Ik haalde altijd pyjama`s bij Zeeman, maar ben nu ook overgestapt naar H&M. De brandweerpyjama heb ik ook voor mijn zoontje. Ik ben hier erg fan van Hema, Next Direct en H&M.
    Liefs

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.