Een terugblik op het afgelopen jaar, maar zeker ook een blik vooruit op 2017. Ik neem jullie hier in mee door het beantwoorden van een aantal vragen met het thema Oud en Nieuw, een Tag van Cynthia van MissLipgloss.nl.

Oud

Oud

Wat is je leukste moment/herinnering van 2016?

Pfoeh, we beginnen maar meteen met een pittige vraag, haha. Ik denk dat het aan het begin van het jaar was en ik eindelijk het gevoel had dat ik uit mijn diepe, donkere dal aan het klimmen was. De momenten dat ik mij goed voelde, duurden steeds langer. Iets wat ik al een aantal maanden niet meer gehad had.

Beautyproduct

Wat is je meest gebruikte beautyproduct van 2016?

Oeh, wat niet? Omdat ik net een jaar bezig ben met beautyproducten te herondekken, vind ik het lastig! Ik denk dat ik ga kiezen voor foundation. Man, wat heb ik er daar veel van en wat was het lastig om de juiste kleur te vinden! Maarre, ik heb hem gevonden: Catrice HD Liquid Coverage Foundation.

Bloggen

Welke grote les heb jij geleerd in 2016?

Ik heb geleerd dat ik mijzelf niet opzij moet zetten voor een ander. Het is belangrijk dat ik doe waar ik gelukkig van word, want zo kan ik anderen ook blij maken. Ik zorg er nu voor dat ik tijd voor mezelf neem zonder mij daar schuldig over te voelen en dat voelt erg fijn!

Lezen

 Welke 3 blogposts waren het populairst op jouw blog in 2016?

Mijn artikel over Brazilian Wax, Bloggers die mij inspireren en Mijn Aliexpress Wishlist waren het populairst. Nu moet ik eerlijk bekennen dat een tweetal winacties populairder waren, maar die tel ik niet mee. Flauw he?

Fotoshoot 1

Wat is het leukste ding dat je voor je blog hebt mogen doen in 2016?

Eigenlijk vond ik alles erg leuk om te doen. Het maken van mijn website en het veranderen ervan, maar ook de fotoshoot met Fenna van Wonder Fotografie vond ik superleuk.

Wat ik echt het leukste vind, zijn dingen uittesten voor Eke’s Experiences. Ik wil hiermee laten zien dat ook bij mij bepaalde dingen niet vlekkeloos gaan en ik moet daar altijd erg om lachen.

Nieuw

Nieuw

Wat zijn de plannen met je blog voor 2017?

Langzaamaan wil ik ervoor zorgen dat alles steeds professioneler gaat worden. Zo staat er een goede camera, een statief (dan hoef ik niet telkens al die klapkratten op de stapelen, haha) en lampen op de planning om gekocht te worden. Ook wil ik aan de slag met een intro voor mijn video’s en hoop ik langzaamaan te groeien qua bezoekersaantallen.

Wensen

Wat zijn je doelen/wensen/ideeën voor 2017?

Een deel staat al bij de vraag hierboven, maar mijn allergrootste wens is om uitgenodigd te worden voor een persevent of een samenwerking. Niet omdat ik gratis spullen wil, maar omdat mij dat de ultieme erkenning lijkt. Wie weet zal dat doel behaald worden in 2017!

Trends

Heb je enig idee wat de beautytrends voor 2017 zullen zijn?

Ik heb daar geen idee van en ik houd mij daar ook niet zo mee bezig. Ik vind het vooral belangrijk dat wat ik doe, aansluit bij de gewone vrouw en jonge meiden.

Plannen

Wat wil je anders doen in 2017 op bloggebied?

Het professioneler aanpakken en meer vooruit werken. Vooral dat laatste geeft me heel veel rust en is dus belangrijk. Met alles professionaliseren heb ik nog een hoop te leren, maar ook dat zal goed komen!

Ik ben erg benieuwd naar jouw plannen voor 2017! Laat je een reactie achter?

10 Comments

  1. Je blog ziet er al super goed uit Eke! Ik hou mn oren en ogen open voor samenwerkingen die beter bij jou dan mij passen 🙂

  2. Wat een mooie terug en vooruit blik! Ik hoop dat je wensen mogen uitkomen en dat 2017 nog mooier gaat worden! You can do it:).

  3. Doe inderdaad waar je gelukkig van wordt! En doe erkenning, die komt vast met je mooie blog 🙂

  4. Pingback: Eke's week: week 52 met Kerstmis, samen vrij en Oudjaarsavond - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.