Oh jongens, foundation… Ik vind het zo enorm lastig om de juiste kleur te vinden!

Dan denk je de juiste kleur te pakken te hebben, het staat prachtig als je je opmaakt en dan zie je jezelf ergens anders in een spiegel en dat schrik je je dood: Pancake face/Spook!

En toen hoorde ik over die nieuwe foundation van Catrice, die moest ik hebben! Gelukkig was er een verkoopster bij het make-upschap aan het vullen en heb ik haar gevraagd eens kritisch met mij mee te kijken voor een mooie kleur.

Het resultaat? Dat zie je in deze video:

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

2 Comments

  1. Pingback: Make-up Wish List november '16 - EkeBrouwer.nl

  2. Pingback: Oud en Nieuw -

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.