Vinden jullie het ook zo lastig om de juiste kleur foundation te vinden? En als je dan de juiste kleur te pakken hebt, is het ook wel fijn als het op een prettige manier dekt. Foundation moet niet te korrelig opdrogen, maar om nu te glimmen als een kerstbal is ook weer zo heftig.

Laatst hoorde ik over die nieuwe foundation van Catrice, de HD Liquid Coverage Foundation, en die moest ik hebben! Om de juiste kleur te kiezen werd ik bijgestaan door een verkoopster. Zij keek kritisch met mij mee naar de juiste kleur. Hoe de mijn ervaring is met de HD Liquid Coverage Foundation van Catrice? Je ziet het in onderstaande video!

Het resultaat? Dat zie je in deze video:

2 Comments

  1. Pingback: Make-up Wish List november '16 - EkeBrouwer.nl

  2. Pingback: Oud en Nieuw -

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.