Vandaag geen fotolog, maar een ander artikel, overigens ook met foto’s. Volgende week kun je de fotolog gewoon weer verwachten!

Omdat ik langzaamaan mijn website en alles er om heen professioneler probeer te maken, moest de suffe selfie als profielfoto op mijn website en social media verdwijnen, dat snappen jullie ook wel.

Gezinsshoot

Voor het 40-jarig huwelijk van mijn ouders wilden mijn broers en ik hun een mooie foto-serie geven van ons allemaal. Onze nicht is fotograaf en ik had haar gevraagd om ons te fotograferen. Ook vroeg ik haar of ze ook wat aparte shots van mij kon maken voor mijn website.

Helaas ging de gezinsshoot niet door, die zal van het voorjaar gepland worden. Wel sprak ik met haar af om wat foto’s te maken en bij te kletsen.

Wonder Fotografie

Ik ken Fenna van Wonder Fotografie natuurlijk als mijn nichtje, maar de laatste jaren heb ik haar vooral leren kennen als een geweldige fotograaf. Twee keer eerder maakte ze al prachtige foto’s van onze zoon en als wij een tweede kindje mochten krijgen, dan overweeg ik zeker om een newborn-shoot door haar te laten maken. Dit doet ze echt fantastisch en ze geeft zelf ook aan dat ze daar het meeste plezier aan beleeft. Ik raad je echt aan om een kijkje te nemen op haar website, maar om niks te missen van haar prachtige foto’s kun je ook de Facebookpagina van Wonderfotografie bekijken. Hier verschijnen regelmatige prachtige foto’s van haar shoots.

Beautyshot

Maar terug naar waar het allemaal om gaat, de beautyshot. Fenna en ik spraken af op een mistige novemberochtend. De herfst had goed zijn intrede gedaan waardoor de bladeren prachtig gekleurd waren. We wandelden de straat uit en kwamen langs een mooie groenstrook waar er prachtige foto’s gemaakt konden worden.

Fotoshoot 1

Zoals je ziet gaat het spontaan lachen mij wat ongemakkelijk af.

fotoshoot 2

We besloten daarom om wat andere poses aan te nemen.

Fotoshoot 3

Kijk mij eens sereen de lucht aanschouwen, haha.

Jullie snappen wel een beetje dat ik hier een partijtje ongelooflijk reclame loop te maken voor Wonder Fotografie, maar hey, dat is geheel terecht, want de foto’s zijn meer dan mooi en Fenna weet je om een goede manier te laten ontspannen. Ook is ze fantastisch met kindjes en mocht je gaan trouwen, dan kan ze ook jouw mooiste dag vastleggen. En wil je je gewoon even vergapen aan prachtige foto’s, kijk dan echt even op haar Facebookpagina of Instagramaccount.

Ik ben trouwens erg benieuwd wat jullie van mijn foto’s vinden, laat je een reactie achter?

4 Comments

  1. Pingback: Oud en Nieuw -

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.