December is DE maand als het gaat om jaaroverzichten. Op tv en op internet kun je er genoeg vinden. Afgelopen week heb je mijn Terugblik op 2018 kunnen lezen, vandaag is het tijd voor een overzicht van mijn vijf best gelezen artikelen van 2018. Dit jaar was een jaar vol met records qua bezoekersaantallen. Dat kwam ook omdat ik veel tijd had om artikelen te schrijven en leerde ik veel moeders kennen die mijn artikels lezen. Je kunt dus al raden dat de artikelen rondom moederschap, zwanger zijn en baby’s goed gelezen zijn. Welke precies? Check snel mijn top vijf!

Met stip op 1: 6 dingen die ik niet snap van andere ouders

6 dingen die ik niet snap van andere ouders

Een artikel wat veel reacties opriep: 6 dingen die ik niet snap van andere ouders. Niet direct onder het artikel zelf, maar wel in de Mommy-facebookgroepen waar ik het in deelde. Het leidde zelfs, onbedoeld wat mij betreft, tot heftige discussies. Terwijl het geenszins mijn bedoeling was om iemand op de tenen te trappen en ik dat ook duidelijk aangeef in het artikel. Maar hey, het behaalde wel een bezoekersrecord van 2.287 lezers.

6 dingen die verboden (zouden moeten) zijn zwangere vrouwen

Ik had zin om mijn humor en hormonen de vrije loop te laten gaan en besloot al mijn ergernissen op het gebied van zwanger zijn neer te schrijven. Niet iedereen was het er mee eens, maar de reacties bleven gelukkig mild, haha. Het artikel trok 1844 lezers.

Mijn bevallingsverhaal: de geboorte van onze zoon Storm

Stiekem had ik gehoopt dat mijn bevallingsverhaal over de geboorte van Storm meer lezers zou trekken, maar met 1193 lezers mag ik denk ik niet heel erg ontevreden zijn. Misschien komt het dat ik meer lezers verwachtte omdat het zo’n persoonlijk verhaal is en de bevalling zo bijzonder was voor mij.

De leukste (en stomste) kraamkado’s

Een artikel waarbij ik de hulp kreeg van medemommy’s! De kraamkado’s die ik kreeg en waar ik superblij mee was en de stomste kado’s van andere moeders. Wat mij betreft moet iedereen die op het punt staat een kraamkado te kopen mij artikel over de leukste (en stomste) kraamkado’s lezen. Net als alle 1080 voorgangers.

Hoe werkt AliExpress? De beste tips en trics!

VIDEO | Hoe werkt AliExpress

He, he. Eindelijk een niet kind/zwangerschap/mommy-gerelateerd artikel, haha. Een oud artikel zelfs, want Hoe werkt AliExpress? De beste tips en trics! kwam in juni 2017 online. Dit jaar lazen zo’n 1025 mensen het artikel. De afgelopen 1.5 jaar hebben 1229 mensen het artikel gelezen, dus het wordt goed gevonden in Google, superfijn dus! Het grappige is dat de dag voor 11 november, de start van de grote uitverkoop op AliExress, het artikel goed gelezen werd!

Over welke onderwerpen lees jij graag op mijn website?

1 Comment

  1. Wat ik het leukst vind maar eigenlijk niet meer zie zijn jouw vlogs. Kon er wel om lachen eigenlijk. Gewoon je alledaagse dingen.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.