Ik vind cadeautjes krijgen een van de leukste dingen die er zijn. Wat vind ik het bijzonder en fijn als iemand de moeite neemt iets voor mij te kopen en me daar blij mee te maken. Je snapt dus ook dat ik dol ben op mijn verjaardag en dat ik de feestdagen wat cadeautjes betreft ook heerlijk vind. Het allerleukste vind ik het als je zelf iets uitzoekt en me verrast, want hoe leuk is het als iemand zelf moeite doet en nadenkt wat bij je past? En dat hoeft echt niet iets groots als een Apple Iphone 13 te zijn, iets kleins mag ook ;-). Maar eigen wensen heb ik ook, lees je snel verder om te zien wat er op mijn verlanglijstje staat?

Mijn verlanglijstje

Ik moet eerlijk bekennen dat de items die ik op mijn lijstje heb staan niet allemaal even geschikt zijn om krijgen, omdat sommige items best prijzig zijn. Het is daarom ook een lijstje voor mezelf, want ik vind ook dat ik af en toe mezelf in de watten mag leggen. Zullen we maar snel beginnen?

Givenchy L’Interdit

Ik vind het heerlijk om lekker te ruiken en er zijn maar weinig parfums waarvan ik ondersteboven ben. L’interdit van Givenchy is een van die geuren die ik zo ontzettend lekker vind dat ik er het liefste een pallet vol van koop, maar ja, de prijs. Een echte parfum is nu eenmaal duur, maar ik ben het waard toch?

Apple Iphone 13

Hoewel ik tot dusver altijd een Android-gebruiker was, zag ik bij iemand die ik volg op Instagram de waanzinnig goede kwaliteit foto’s die de Apple Iphone 13 maakt. En dat de camera wel een van de beste redenen voor mij is om deze aan te schaffen, zijn er nog meer redenen. Want het feit dat er een prachtige roze variant is (maar ook blauw, zwart, rood en wit), maakt dat ik hem nog liever wil. Oké, die extra lange accuduur en het dat je kunt kiezen voor verschillende groottes qua opslagcapaciteit is ook wel een grote pré. Ik was en ben zo onder de indruk dat ik nu dus serieus overweeg om mijn smartphone te vervangen voor een Apple Iphone 13.

Smartwatch

Op het moment van schrijven van dit artikel zit ik aan het einde van week drie van mijn opbouwschema met hardlopen. Ik hoop op het moment dat je dit leest, ik inmiddels in week zes ben aanbeland en kan ik al acht minuten achtereen hardlopen. Nou, dan lijkt het me noodzaak dat ik een pracht van een smartwatch aanschaf die me exact vertelt hoe goed ik het allemaal wel niet doe, of niet?

Fotoshoot

Nu ik ruim een jaar bezig ben met afvallen, wil ik als ik een paar kilo’s verder ben heel graag een fotoshoot doen. Ik heb al helemaal in mijn hoofd wat voor outfits ik ga dragen. Het mag lekker dramatisch met een vleugje glamour. Denk High Heels, tule rok, strakke top met pofmouwen en een megacorsage. Ik ga me helemaal wanen als Carrie Bradshaw!

Een weekend weg in mijn eentje

Och, wat lijkt dit me heerlijk. Een weekend weg in mijn eentje. Naar een leuke stad in een fijn hotel. Me lekker uitgebreid laten masseren, een beetje shoppen, lekker eten, cocktailtjes drinken. Eindeloos boeken lezen en vooral helemaal niets moeten of iemand die iets van me wil. Wanneer kan ik?

Een verlovingsring

Ik heb er eerlijk gezegd een hard hoofd in dat het ooit nog gaat gebeuren, maar wat lijkt het me ultiem om zo’n prachtige ring aan mijn vinger te hebben zitten. Maar niet alleen de ring, maar dat iemand de moeite neemt om een moment te creëren waarin de vraag der vragen wordt gesteld. Wellicht neemt mijn romantische aard weer een flinke loop met me, maar hoe tof, waanzinnig, leuk, romantisch en weet ik veel wat nog meer zou het zijn…

Je hebt inmiddels een aardig inkijkje gekregen wat er op mijn verlanglijstje staat. Nu ben ik ook benieuwd naar jouw lijstje! Ga je net als ik voor onder andere een Apple Iphone 13, of heb je andere wensen? Ik hoor het graag in de comments!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.