Ik denk dat iedereen het met mij eens is dat 2020 een roerig jaar was. Het was een jaar waarin iedereen teruggeworpen werd op zichzelf en het menig paniekmomenten heeft veroorzaakt. Eerlijk gezegd moet ik bekennen dat ik 2020, ondanks de roerigheid een fantastisch jaar vind. Vandaag neem ik je mee naar de bijzondere momenten voor mij in 2020.

Ik kijk met een trots gevoel terug op…

Het stroomlijnen van onze financiën waardoor wij ons fantastische droomhuis hebben kunnen kopen. Ik heb een jaar lang financieel alles op alles gezet om onregelmatigheden weg te werken en een sterke basis te kunnen neerzetten. Mede hierdoor wonen wij in een heerlijk huis waar we geen seconde spijt van hebben gehad.

Ook heb ik op mijn werk meer taken gekregen en een aantal eigen dossiers om te beheren. Spannend, maar enorm leuk dat ik deze kans krijg en dat ze in mij geloven!

Ik denk met een lach terug aan…

De grappige acties of uitspraken van Storm en Max. Wat een heerlijk stel hebben we toch! Ook de spaarzame momenten met lieve mensen om mij heen. Het waren er niet veel, daarom juist zo bijzonder.

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik…

Het grootste hoogtepunt was het aankopen van onze woning. Maar ook het succesvol verkopen van onze oude woning is erg fijn geweest. Hoewel dit proces ontzettend stressvol was, zijn we zo gelukkig dat we deze stap gezet hebben!

De persoon die ik het meest dankbaar ben is...

Again Jeroen. Gaat ook niet anders worden ben ik bang, haha. Hij is een enorme rots in de branding geweest en heeft gouden handjes. Mede door hem werd ons huis mooi en nog steeds maakt hij prachtige dingen.

Ook ben ik mijn werkgever dankbaar dat ze potentie in mij zien en mij de mogelijkheid geven om te doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.

De man, Lody, onze hypotheekadviseur. Hij heeft het geduld gehad om eindeloze appjes te beantwoorden en mijn zorgen weg te nemen. Topvent met humor die keihard voor je werkt. Dus even schaamteloos reclame: zoek je een hypotheekadviseur, vraag mij zijn nummer. You won’t regret it.

Maar zeker mijn broer David en zijn vrouw Elisabeth. Ze zorgden fantastisch voor onze jongens tijdens de verhuizing en David hielp Last Minute in al zijn vrije uurtjes.

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is…

Het gezeur om onze nieuwe vloer. Mijn hart krimpt elke keer weer een beetje als ik er naar kijk, hahahaha. Dus. Laten we er maar over ophouden.

Oh ja, Corona was ook wel heftig he? Dus hopelijk is dat komend jaar snel de wereld uit, zodat alles weer een beetje als vroeger zal worden.

Andere dingen van 2020 die me bij gebleven zijn…

De mooie zomer, de verjaardagen van de kinderen, Sinterklaas vieren met zijn viertjes, tussen de lockdowns door lekker uit eten. En toch mis ik het makkelijk kunnen afspreken met vrienden en familie. Ondanks dat die lege agenda zonder verplichtingen erg fijn voelde.

Voor 2021 hoop ik…

Dat Corona-technisch alles snel de oude zal zijn. Restaurants weer open, familie en vrienden weer zien. Met een gerust hart op vakantie lijkt me ook erg fijn. Maar vooral gezondheid en geluk voor iedereen om mij heen en voor mijn gezin.

Wat is jouw mooiste en minst mooie moment van het afgelopen jaar?

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.