Je voelt me vast wel: je speurt wat online naar een fijn smartphonehoesje. Ik ben er zeker dol op, als je mijn shoplogs kent. Wel vervelend:  in veel winkels waar ze een beetje fashionable hoesjes verkopen, kom je niet ver als je geen Iphone hebt. Heb je dan wel een mooi hoesje gevonden, dan erger je je al snel aan een aantal dingen. Ik wel tenminste…

Irritatiefactortjes

Ja, ik weet het, geen first world problems, maar hey, altijd fijn om je een potje te ergeren. Wat mijn irritatorfactortjes zijn op het gebied van smartphonehoesjes?

 • Een te krap hoesje. Alsof je je voet in die oh zo mooie high heel probeert te persen.
 • Hoesjes die niet over de rand komen, je kunt je vast indenken wat er gebeurt als je smartphone valt, ondanks je (toch niet je hele scherm bedekkende) screenprotector?
 • Hoekjes die afbreken, omdat ze dus net niet over de rand komen.
 • Knopjes aan de zijkant van je telefoon die je niet meer kunt bedienen omdat je continu aan het voelen bent waar die knopjes ook alweer zaten (en je dus het geluid van dat filmpje wat je net even keek keihard zet in plaats van uit).
 • Dat het stekkertje van je oplader niet meer in je telefoon past met je nieuwe hoesje. Great!
 • Dat je dus geen Iphone hebt maar een wat betaalbaardere maar prima smartphone zoals een Huawei of een HTC. Probeer daar maar eens met goed fatsoen een fashionable hoesje voor te scoren.

Smartphonehoesjes voor mijn Samsung Galaxy S7

Zal ik je een geheimpje vertellen? Ik heb een werkelijk fantastische webshop gevonden met waanzinnig mooie, fashionable smartphonehoesjes. Niet alleen voor mijn heerlijke roségouden Samsung Galaxy S7, maar een webshop die hoesjes heeft voor ontzettend veel verschillende types van Samsung, Iphone, LG, Sony, Huawei, Motorola en HTC. Smartphonehoesjes voor mijn Samsung Galaxy S7

Casimoda it is! En weet je waarom? De hoesjes zijn enorm tof, ik als Panterprint/Marmer/Rosegoud-freak kan haar geluk niet op! Voor elke outfit is er een ander hoesje beschikbaar, want eerlijk, ik wissel graag af zodat het hoesje matcht met mijn accesoires! Ik mocht twee smartphonehoesjes uitzoeken voor mijn Samsung Galaxy S7 en als je mij een beetje kent weet je dat er minimaal een Panterprintje of wat (Rosé)-Goud in verwerkt moet zijn.

Naast dat de hoesjes pareltjes zijn om te zien, kun je kiezen of je je hoesje van hard plastic of (stevig) siliconen wil en of je een witte of zwarte rand zou willen. En een pluspunt: de zijkanten zijn geribbeld. Nog minder kans dat mijn lievelingsaccesoire mijn handen uitglipt 😉

Dit artikel bevat een samenwerking.

Wat vind jij belangrijk aan het perfecte smartphonehoesje?

35 Comments

 1. Ik wil er eentje die mijn smartphone goed beschermd. Bij mij vallen ze nog wel eens, en ik wil niet dat ze meteen kapot gaan.

 2. Frieda Wauters Reply

  ik gebruik mijn smartphone ook niet zonder hoesje, die van jou zijn wel extra leuk

 3. Mooie foto’s van mooie hoesjes. Bij mij moeten ze ook gewoon goed beschermen maar het oog wilt ook wel wat 🙂

 4. Herkenbaar! Ik heb dat ook, en waar eindig ik altijd? Bij het originele hoesje van de fabrikant.. haha!

 5. Wat een mooie foto’s Eke! En de hoesjes die je nu hebt vind ik ook echt mega tof!

 6. Het belangrijkste vind ik het design en of die mijn mobiel goed beschermd, heb er nu één van Blond Amsterdam…super schattig!

 7. Ik heb een super lelijk zwart hoesje die je open kan klappen waar dan je pasjes in kunnen. Die lijken ze niet in leuke kleurtjes te hebben 🙁 Maar misschien op die website wel, ik zal eens kijken!

 8. Ik shop al jaren bij smartphonehoesjes, het is een geweldige online winkel en ik kan er alles in vinden. Nooit geen problemen met de producten. Ben ondertussen wel een goeie klant, met al mijn verschillende smartfoons en acces

 9. Leuke hoesjes. Ik heb gewoon een doorzichtig want vind het anders zonde om een rosegouden iphone te hebben

 10. Tegenwoordig is een telefoonhoesje een fashion item. Ik snap dat dus echt niet. Ik hou het simpel en hou van praktisch. Lang leve Alie Express.

 11. Ik vind het vooral belangrijk dat het een voorkant heeft waar ik mn pasjes in kan doen, het liefst zou ik een gezellig achterkanten kiezen maar ik weet dat ik hem laat vallen en hij dan stuk is… dus ik speel het save

 12. De juiste maat vinden is inderdaad ook heel belangrijk. Ik kocht recent een hoesje voor mijn wiley fox en het paste helemaal niet! Super vervelend.

 13. Hoesjes zijn voor mij altijd een belangrijke factor en kan zeker niet zonder, want ik laat mijn telefoon vaak vallen!

 14. Super leuke hoesjes. Ik kende de site al, echt super leuk. Mijn hoeken breken dus heel vaak af (iphone)

 15. Wauw, wat een mooie hoesjes! Ik vind een goed beschermend hoesje erg belangrijk, ik zal eens gaan kijken op deze site!

 16. Mooie foto’s! Ik ken het probleem inderdaad met m’n Nexus. Ik heb m’n hoesje inderdaad ook via deze website. Je kunt ook kiezen voor een zelf te bedrukken. Echt super tof.

 17. Leuke hoesjes! Ik doe het nu met een zwart hoesje maar een beetje hipper zou geen kwaad kunnen. Belangrijk is vooral dat hij goed beschermd:)

 18. Leuke hoesjes! Heerlijk dat je je hoesjes aanpast aan je outfit! Dat vind ik geweldig!

 19. Ik wil één die zo neutraal mogelijk is. Ik heb een witte IPhone en wil alleen stevige bescherming eromheen.

 20. Mooi hoesje! Ik heb ook zo lang moeten zoeken voordat ik een leuke had gevonden, en die ook nog een beetje betaalbaar was. Nu wil ik eigenlijk wel weer een nieuwe haha.

 21. Ik koop mijn hoesjes ook altijd bij smartphonehoesjes.nl. Als je de juiste maat van je telefoon doorgeeft heb je altijd een model dat goed past daarnaast hebben ze veel keuze. Ook als je geen Iphone hebt.

 22. Zelf heb een doorzicht hoesje omdat mijn Iphone roze is ;). Vind het belangrijk dat het hoesje beschermt, ben niet altijd heel handig. Valt vaak maar ook al twee keer een duik in de wc gemaakt (wel twee keer overleefd)

 23. Je moet het mij niet vertellen… Nu heb ik een iPhone 5, hoesjes genoeg te vinden, maar meestal een kwaliteit van nop. Voor mijn iPhone had ik een ZTE, nog een graad erger. Ik zag die telefoon in de winkel liggen, tof ding, mooi ding, praktisch ding. Maar dus geen hoesje te vinden in eender welke gsm-winkel in de buurt. Ik bestelde er eentje via AliExpress en dat hoesje kwam mooi over de rand, was qua dikte oké en nog geen week later kieperde ik m’n gsm tegen de vloer. Stuk.

 24. Herkenbaar is dat! Ik gebruik eigenlijk altijd hetzelfde hoesje een hele poos. Zo had ik eeen leuk hoesje van My Jewellery en nu heb ik een hoesje van iDeal of Sweden waar ik helemaal verliefd op ben!

 25. Ik vind het vooral fijn als het hoesje heel dun is. Ik heb al niet van die grote handen en als er dan ook nog een megadik hoesje omheen zit, dan kan ik hem helemaal niet meer in één hand houden.

 26. Pingback: Twee jaar Ekebrouwer.nl: de feiten op een rijtje - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.