Ik spaarde heel veel pakketjes op om een video voor jullie te kunnen maken met lekker veel items. Er zit ook wel eens een miskoop bij, maar man, ook zulke leuke items!

Ga kijken, want ik beloof je een ontzettend leuke video!

10 Comments

  1. Zo, jij hebt je lekker uitgeleefd! Veel plezier van je nieuwe spullen. Ik zou zelf niet zo snel bij Alie Express kopen, omdat ik me af vraag of ik voor die prijs niet mee werk aan kinderarbeid of slechte omstandigheden van arbeiders in de landen waar eea gemaakt wordt.

  2. Leuke tips, scheelt mij weer wat minder AliExpress afspeuren. Bedankt!

  3. Ik heb ook nog nooit bij AliExpress besteld. Heb altijd schrik dat het niet zal aankomen… Maar misschien toch maar eens proberen dan.

  4. Pingback: Hoera! 1 jaar EkeBrouwer.nl! - EkeBrouwer.nl

  5. Lekker veel!! Heel leuk. Ik vind die blauwe oorbellen ook best leuk. Jammer van de placemats. Ik heb zelf twee van die bladeren bij de Ikea en ik moet eerlijk zeggen: op foto’s komen ze niet perse heel mooi over. Dan kun je misschien alsnog beter echte kopen. O enne: een kleine tip/verzoekje: misschien is het een idee om je linkjes in de omschrijving van Youtube ook naar je site te kopiëren. Want nu heb ik doorgeklikt naar YT en daar de omschrijving gevonden, maar anders had ik gewoon op je eigen site kunnen blijven. 🙂

  6. Pingback: The Struggle is real: het perfecte smartphonehoesje vinden - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.