Ik moet heel eerlijk bekennen dat het mij meer moeite kostte dan verwacht, om tien dingen die mij gelukkig maken te verzinnen, haha. Maar het is toch gelukt en ik vind het hartstikke leuk om jou te vertellen welke dingen dat zijn!

Max

Dierentuin

Ik trap af, hoe corny ook, met mijn zoon Max. Hoe hij ’s ochtends heerlijk tegen mij aan zit als we wakker worden. Zijn soms ietwat te natte kusjes. Zijn heerlijke geklets. Zijn schaterlach als hij iets grappigs ziet (en vaak is hij dan heel moe). Als hij leuke, een beetje preppy kleertjes aanheeft en zijn haar in een scheiding. Maar bovenal omdat hij gewoon ons heerlijke ventje is.

Relatierelatie

Deze week zijn Jeroen en ik 14,5 jaar samen en ik ben daar maar wat trots op! In 2002 had ik helemaal de intentie niet om een lange relatie aan te gaan, maar we waren en zijn zo dol op elkaar dat we nog geen enkel moment serieuze twijfel hebben gehad om te stoppen met onze relatie. Het voelt heerlijk vertrouwd, we hebben alles voor elkaar over en zijn inmiddels op het punt dat we alles aan elkaar kunnen vertellen. Hij is mijn beste vriend, de liefste, de mooiste en de beste vader die ik zou willen voor onze zoon. We kunnen ontzettend lachen samen en ik weet zeker dat het voor altijd is met hem!

Drie keer per jaar een goedgevulde bankrekening

Geld

Het klinkt ongelofelijk oppervlakkig, ik weet het. Maar jee, wat kan ik een intens gelukkig mens zijn als de eindejaarsuitkering, het vakantiegeld of de jaarlijkse belastingteruggave op onze rekening staat. Ik voel me dan even heel erg rijk, haha. Nu komt dat ook omdat we niet altijd even verstandig met geld omgingen, gat in de hand enzo. Dus nu waardeer ik het des te meer als we het meteen weg kunnen zetten op een spaarrekening.

Uit eten gaan

20161008_192821

Jeroen en ik proberen een keer per maand in het kader van Date Night uit eten te gaan. Even rustig eten en bijkletsen zonder dat je meerdere malen moet zeggen: “Neem je nog een hapje?” of “Als je bord leeg is, krijg je een toetje!”. Meestal doen we dit samen, maar een aantal keer per jaar eten we sushi en dan vaak ik het gezelschap van mijn oudste broer Berend en zijn vriendin Cyrina. Bijkletsen, lachen en genieten. Heerlijk!

Mijn website

Website

Oké, soms moet ik mij er echt toe zetten en heb ik de concentratie van een dakduif. Maar oh, wat word ik gelukkig van het werken aan deze website! Vooral als je je rete je best hebt gedaan op een artikel, een mooie foto of een supergelikte video en dat het ook nog eens goed scoort! Het begon met een Facebookpagina waarop alleen mensen bereikte die ik kende, maar nu reageren dagelijks allerlei mensen die ik niet ken! Een aantal zijn echte trouwe fans en dat vind ik alleen maar leuk en ik ben ontzettend dankbaar dat jullie mij willen volgen!

Nieuwe schoenen

Laarsjes

Ik kan zo blij worden van nieuwe schoenen! Ik heb geen schoenenfetisj ofzo, ik koop er ongeveer vijf paar per jaar. Maar dan wil ik er ook het liefst de hele dag op paraderen, haha. Ik weet nog wel dat ik vroeger als kind heen en weer ging lopen door de straat waar ik woonde, zo trots was ik op mijn nieuwe schoenen. Verder ben ik wel normaal hoor, hahahaha.

De goede band met mijn ouders

ouders

Mijn ouders, oh wat heb ik hen lief. Naast dat ik megaveel respect voor ze heb dat ze hun vijf eigen kinderen en talloze pleegkinderen hebben opgevoed, ben ik hen zo dankbaar dat ze twee keer per week op Max willen passen. Ik zie dat er zo’n onvoorwaardelijke band is tussen onze zoon en mijn ouders, daar ben ik ontzettend blij mee. Tuurlijk, ze hebben ook hun onhebbelijkheden, maar dat heb ik ook (had je niet verwacht he, haha). Het zijn gewoon de liefste ouders die een kind zich kan wensen!

Een leuke serie

The Crown

Op de bank, dekentje. Wat te drinken en te snaaien en dan je laptop openklappen en eindeloos Netflixen. I love it! Vooral met series zoals Gossip Girl, Gilmore Girls (nog 3 nachtjes slapen!) en The Crown (Ga deze echt kijken, zo fijn!). Maar ook House of Cards of Suits maak je mij blij mee.

Slechte humor

De Gladiool

(Bron foto: De Gladiool)

Ik houd van lachen, van slechte humor en ben zelf ook een aardige ster in het maken van (soms toch ook wel ongepaste) grappen. Ik kom uit een nest met vier oudere broers en dan was het toch wel een wedstrijdje wie de meest foute grappen maakte. Ik kan er dus niets aan doen. Blijer kun je mij ook niet maken met sites zoals Kakhiel, De Gladiool of De Speld. Gewoon dom lachen, best goed voor een mens!

Kadootjes

KAdootjes

Tja, wie is er nou niet dol op om kadootjes te krijgen? Ik vind het in ieder geval leuk! De moeite die een ander doet, de verrassing, alles! Zelfs al zou ik het zelf niet snel uitgekozen hebben, ik ben er altijd blij mee. Helaas heb ik niet een heel attente man op het gebied van kadootjes geven, maar dat compenseert hij door heel lief te zijn en goed voor me te zorgen.

Wat maakt jou echt zielsgelukkig? Laat het achter in de comments, ik ben erg benieuwd!

5 Comments

  1. Een prachtig lijstje geworden! Ik herken me wel in een aantal dingen hoor, mijn dochter en man staan natuurlijk op nummer 1, maar van cadeautjes wordt ik ook heel blij hihi!

    • Eke Reply

      Het was nog best lastig om er een niet al te materialistisch lijstje van te maken haha. En dat terwijl ik echt helemaal niks om spullen geef!

  2. Pingback: Eke's week: week 47 met een High Tea, goede werkdag en een weekendje weg - EkeBrouwer.nl

  3. Pingback: Ik ben de slechtste huisvrouw ooit - EkeBrouwer.nl

  4. Pingback: Waarom ik het stom vind dat ik nooit ten huwelijk gevraagd ben - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.