Net als de meeste mensen, verveel ik me zo af en toe best wel tijdens deze Coronaperiode. Helemaal nu we in een lockdown zitten. Dan beland ik snel op een site als AliExpress om allerlei broodnodige aankopen te doen. Inmiddels is een groot deel van mijn bestellingen binnen en dit wil ik natuurlijk dolgraag met jou delen! Lees je snel verder?

Avengers maskers

Hoewel ik doorgaans vooral spulletjes bestel voor mezelf, kom ik ook ontzettend veel leuke dingen voor Max en Storm tegen. Zoals elk jongetje willen ook zij superhelden zijn, en deze maskers maken dat zeker mogelijk. Ze zijn niet meer verkrijgbaar bij de verkoper waar ik ze kocht, maar hier en hier zijn ook verkrijgbaar voor een vergelijkbare prijs tussen de € 2,00 a € 2,50. De maskers zijn van goede en stevige kwaliteit en menig vriendje wil er ook graag een hebben.

Gouden veren

Woondecoratie shoppen is altijd leuk en goud is een van mijn favoriete kleuren. Deze tacky gouden veren vond ik meteen leuk, vooral voor de prijs van € 2,93. Ze zijn in verschillende formaten en aantallen te krijgen, ook in het zilver. Ik heb er nog geen plekje voor gevonden, maar dat komt vast binnenkort.

Measure cups

Met koken en bakken lopen we vaak tegen het feit aan dat er andere maatvoeringen gebruikt worden, met name cups. Ik besloot deze set met measure cups te bestellen zodat ik niet meer zelf hoef om te rekenen. Het is een stevige set en vaatwasserproof, wel zo handig! De prijs is ook hartstikke prima: € 2,63.

Oogschaduwkwasten

Mijn favoriete oogschaduwkwasten van Hema zijn na 5 jaar toch wel minder aan het worden, dus ben ik op zoek naar vervangers. Deze oogschaduwkwasten kostte geen drol. Voor € 1,59 heb ik er tien. Afgelopen weekend testte ik ze uit, maar ben nog niet laaiend enthousiast. Misschien moeten ze er even inkomen, haha.

Koekvormpjes

Ik probeer de ideale moeder te zijn door af en toe met de kinderen te bakken. Wat standaard uitmondt op dat de kinderen geen zin meer hebben omdat ik teveel controle wil houden. Maar deze koekvormpjes in dino-uitvoering maken het toch net even leuker en ze zijn ook van prima kwaliteit. Voor de prijs van € 1,35 hoef je het echt niet te laten.

Make up-kwasten

Tijdens mijn zoektocht naar fijne oogschaduwkwasten, kwam ik deze set tegen. Ik blijf een sucker voor roze items, dus deze kwasten kon ik niet laten liggen. Zeker omdat ze fijn geprijsd waren: € 2,49! Ik zie inmiddels wel dat ze ruim een euro duurder zijn. De kwaliteit lijkt voor nu prima te zijn, dus wat mij betreft een aanrader.

Oogschaduwpallettes

Ik zocht al een tijdje naar een oogschaduwpallette met chunky glitters. Ik kon niet direct iets betaalbaars vinden bij Nederlandse webshops, dus besloot ik op AliExpress te kijken. Het doosje linksboven is een echte fail. Het lijkt wel lijm vermengt met glitters, dus die gaan we niet eens proberen. Van de andere drie pallettes ben ik ook niet onder de indruk, dus ik ben bang dat deze ook de prullenbak in gaan.

Autowegtape

Dit is de tweede keer dat ik deze tape in de vorm van een autoweg bestel. Het is ontzettend leuk om op de grond, een tafel of op de muur een autoweg te maken zodat de jongens met nog meer fantasie kunnen spelen. Het is in totaal 5 meter en je hebt ze met verschillende patronen, ook een treinbaan en verkeersborden zijn verkrijgbaar. En het kost geen drol! Volgens mij is dit de duurste variant en dit kostte € 1,35.

Super Mario-rugtasje

Ik zocht voor Max een leuke tas voor zijn gymspullen en stuitte op dit Super Mario-rugtasje. Ik heb er per ongeluk twee besteld, maar dan heeft hij er ook een voor zijn zwemspullen of een voor Storm. De kwaliteit is natuurlijk niet super, maar voor de prijs van € 1,- per stuk is dat logisch. Het linkje van de winkel waar ik bestelde werkt niet meer, maar hier kun je iets soortgelijks vinden.

Nou, dit was het dan! Heb jij nog leuke AliExpress-tips? Dan hoor ik het graag!

1 Comment

  1. Pingback: Hoe werkt AliExpress? De beste tips en trics! - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.