Als kind kon ik enorm blij zijn met een nieuw kledingstuk of een nieuw paar schoenen. Ik kan me goed herinneren dat ik een nieuw paar schoenen had gekregen en zo ontzettend trots was dat ik de straat een keer of tien op en af liep. Iedereen mocht mijn nieuwe schoenen zien! Nog steeds kan ik blij zijn met nieuwe kleding of schoenen, maar wat een crime kan shoppen soms zijn! Ik vertel je vandaag alles over mijn haat/liefdeverhouding met shoppen.

Wat minder leuk aan shoppen is…

Mensenmassa’s zijn niet mijn ding. Ik raak dan snel geïrriteerd en kan daardoor bepaalde winkels skippen. Best jammer als je weet dat ze daar net dat leuke item verkopen. Ook kan ik flink balen van het passen van kleding. Het begint soms met in de rij staan voor het pashokje, dan kom je er achter dat je veel te veel items hebt die je mag passen en dan heb je ook nog het meest onflatteuze licht in een te krap pashokje. Echt goed voor je zelfvertrouwen, haha. En als toppunt chagrijnig of arrogant personeel, ik ben echt van mening dat je altijd vriendelijk moet lachen tegen klanten.

Waarom shoppen ook wél leuk kan zijn

Ik ben iemand die graag tijd voor zichzelf heeft. Even geen moeder, vrouw of werknemer zijn. Niemand die iets van mij verwacht en doen waar ik zin in heb. Hoe lekker is het dan even om een leuke winkelstad in te gaan en op je gemakje wat leuke kleding of schoenen te scoren? Of met gezelschap, een leuke vriendin, je lieve (schoon-)moeder of (schoon-)zus. Vaak is het dan wel fijn dat je een beetje dezelfde shopping habits hebt. Ik vind het na een aantal winkels wel mooi geweest en ik hou er ook van om tussendoor even lekker te lunchen. Ook kan een ander ervoor zorgen dat je net een andere keuze maakt of iets anders uitprobeert. Dus dan offer ik me ook maar zo af en toe op om samen te shoppen, haha.

Lentekriebels

Met de lente weer in aantocht heb ik ontzettend veel zin om weer te shoppen. Voor mijn kinderen, want die hebben een zomergarderobe nodig, maar ook voor mezelf. Sinds vorige zomer ben ik helemaal into jurken voor dames. Eerder vond ik dat ik het figuur er niet voor had, maar inmiddels boeit me dat steeds minder. Leuke slippers voor dames eronder en samen met nog wat andere accessoires is je outfit summer proof! Ook een jumpsuit vind ik erg fijn voor in de zomer, dus het is weer tijd om wat leuke kleding te gaan kopen. Nu nog een leuke shopstad en een gezellige shoppartner uitzoeken, ik ben er klaar voor!

Wat vind jij de allerleukste stad om te shoppen?

Wil je weten wat mij betreft de must have-items zijn voor in je kledingkast zijn? Hier kun je erover lezen!

Dit artikel bevat een samenwerking.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.