Het is weer eens tijd voor een persoonlijke update. Het lijkt me goed om met jullie te delen hoe het gaat en wat er allemaal speelt in mijn leven. Of het hier wel goed gaat, ik lekker in mijn vel zit, nog aan het werk ben en of het thuis oké gaat. Een hele hoop vragen met een hele hoop antwoorden. Lees je snel verder?

Hoe gaat het?

In principe kan ik op de vraag Hoe gaat het? kort en bondig antwoorden: Goed! Nou, mooi. Weten we dat ook weer, kun je weer nuttige dingen gaan doen, haha. Het gaat dus gewoon lekker, maar er zijn dingen in mijn leven die minder soepel gaan en omdat ik een redelijk transparant persoon ben, wil ik natuurlijk alles met jullie delen. Volgens mij is er geen enkel leven waarin alles perfect gaat, al lijkt dat in de huidige social media-wereld vaak wel zo. Niets van aantrekken, iedereen heeft wel een aantal facetten die minder lopen.

Wat gaat goed en wat kan er beter?

Ik zit lekker in mijn vel, dat is jarenlang anders geweest, maar ik durf nu te zeggen dat het echt al een hele tijd ontzettend goed gaat. Dit komt omdat ik een ontzettend fijne baan heb waarin ik mij voorlopig goed in kan ontwikkelen. Ook gaat het thuis lekker, we hebben een goed ritme en Jeroen en ik zijn goed op elkaar ingespeeld. Sinds een maand of twee probeer ik te sporten bij een Crossfit-achtige gym. Dit is een enorme stap voor mij als fervent sporthater. Elke keer weer kost het me moeite om te gaan, maar man, wat ben ik trots als ik mezelf afgebeuld heb en met een glimlach thuiskom. Jeroen steunt me hierin enorm, wat echt fijn is. Mijn doel voor januari is om elke week te gaan en vanaf februari wil ik elke week twee keer gaan.

Wat echt een aandachtspunt blijft, zijn drukke weken vol afspraken. Ik trek dat slecht en het slurpt energie weg. Ik merk dat ik tijdens dat soort weken ook geen puf heb om te sporten echt grote neiging heb om me terug te trekken met een serietje op de bank. Minder afspraken inplannen lijkt dus de oplossing, maar dat is niet altijd even makkelijk. Er zijn natuurlijk gewoon mensen die hun verjaardag vieren, speelafspraakjes van Max en andere dingen die gewoon moeten. Maar ik heb soms zelfs het gevoel dat een leuke afspraak met een vriendin al iets waar ik tegenop kan zien. Helemaal niet nodig, want vaak laad ik er hartstikke van op.

Ekebrouwer.nl

Maar dan nog een pijnpuntje: mijn allerliefste blog. Ik heb er gewoon te weinig tijd en energie voor. En dat vind ik echt heel erg, want ik vind niets heerlijker dan mijn creativiteit kwijt kunnen op mijn stukje wereldwijde web. Het lukt me nu niet goed om leuke onderwerpen te bedenken om over te schrijven en dat vind ik best lastig. Het is namelijk in die aantal jaar dat ik blog nauwelijks voorgekomen dat ik geen inspiratie heb. En eigenlijk heb ik jouw hulp hier in nodig. Ik zou graag van jou willen weten wat je leuk vind om te lezen. Je zou mij daarom een groot plezier doen door het invullen van deze enquête. Heb je daar helemaal geen zin in? Dan mag je natuurlijk ook onder deze blog, het Facebookbericht of op Instagram laten weten wat je wel, maar zeker ook wat je niet wil lezen.

Duizenden hartjes voor jullie en zeker tot snel!

1 Comment

  1. Pingback: Ga ik voor een bikini body deze zomer? - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.