Och, wat vind ik het toch een leuke leeftijd: de kleuterperiode waar Max nu in zit. Waar hij eerst ontzettend zwijgzaam kon zijn, kakelt hij nu de oren van ons hoofd. Eerder plaatste ik al een artikel met een aantal ontzettend leuke uitspraken en verhaspelingen en vandaag is het opnieuw zo ver! Lees lekker verder!

Max: “Mam, in de winter zijn er geen vogels toch?”
Ik: “Er gaan inderdaad wat vogels weg hier omdat het te koud is”
Max: “Oh, dan gaan ze vast naar Almere!”
Ehhh… Bij-na goed.

Max mocht achterop de fiets en in ademnood deed ik mijn opperste best om een hoge brug op te fietsen.
Max: “We gaan bijna achteruit mam!”
Thanks voor deze motivational speech, mijn jongen.

Komkommer

Max: “Als ik later groot ben en alleen woon, ga ik alleen maar komkommer eten en yoghi drinken.”
Bad ass, die knul van mij.

Een nieuw woord van Max: Ouwehoerenhond.
“Die doet Ouwehoeeeeee als het donker is, mam!

Ik probeerde vanochtend wat gel in het haar van Max te smeren en zei: “Kijk eens even naar de mooiste moeder”
Max: “Mam, de moeder van Youri is de mooiste, jij niet” Dus.

juffen

De laatste schooldag voor de zomervakantie is aangebroken. Max: “Wel fijn dat de juffen vandaag ook weer eens lekker naar huis mogen, hè mam?”
Max was in de veronderstelling is dat de leerkrachten op zijn school wonen…

“Mam, als we nou eens stranden maken van suiker, dan is het ook niet zo erg als Storm zand in zijn mond doet” Nailed it…

Om welke uitspraken van jouw kinderen gier jij het uit?

1 Comment

  1. Héérlijk dit soort uitspraken. Ik blijf ervan genieten! En stiekem kan ik me voorstellen dat jij je al verheugt op het moment dat er een 16e verjaardag wordt gevierd en je het als ouder(s) niet kan laten om even terug te blikken naar dit soort uitspraken. Hihi!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.