Een artikel over wat geluk voor mij betekent, welke quote mijn favoriet is en welke boodschap ik jou wil meegeven. Het ligt hieronder voor je klaar. Ik hoop je met dit artikel een beetje blijheid en positiviteit mee te geven vandaag. Dat gun ik je, omdat je dat verdient! Lees lekker verder!

Wat is je favoriete quote en waarom?

Eigenlijk heb ik niet zoveel met Quotes. De meeste vind ik nogal holle
frasen. Als ik dan toch een quote moet kiezen, dan een van Good Old Gandhi: You must be the change you wish to see in the world. Je kunt wel altijd met je vingertje wijzen naar een ander a la: “Ja maar zij doen ook niks!”, maar daar gaat de boel sowieso niet van veranderen. Ik vind het bijvoorbeeld vooral passend in de huidige klimaatdiscussie.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren?

Mijn grootste droom is al gerealiseerd: een leuke man waarmee ik een gezin ga stichten. Eigenlijk heb ik wat dat betreft alles waar ik ooit over droomde! Een ander huis staat nog wel op mijn droomlijstje, een baan waarin ik mag doorgroeien (ik geloof dat ik daar nu wel mee bezig ben) en nog wat mooie plekken op de wereld zien.

Wat betekent geluk voor jou?

Het gevoel dat iets klopt en mij blij maakt. Dat ik naar mijn man kijk en denk: Ja, wij samen, dat zit goed. Vertederd raak door dingen die mijn kinderen zeggen of doen. Een leuk of grappig gesprek met mijn broers. Zien dat het ondanks alles toch goed gaat met mijn ouders. Lekker eten en drinken met vriendinnen. Keihard meezingen in de auto. Gelukkig weet ik dit in heel veel dingen te vinden.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?

Mijn man en kinderen. Maar ook een goede maaltijd. Eigenlijk iedereen wel die gezellig is en mij aan het lachen kan maken.

Voor wat mogen we je ’s nachts wakker maken?

Een grote puntzak met friet en mayo! Wel lekker zout. Heerlijk! Zou het elke dag wel willen eten. Verder kun je me beter laten slapen, want ik ben niet zo goed op weinig slaap, haha.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?

Eh, durf ik zo niet te zeggen, maar dat kan nooit lang geleden zijn. Ik lach veel en vaak omdat het gewoon te saai is zonder goede grappen. Ik lach op mijn werk, thuis, met vriendinnen, familie. Het zit wel goed dus.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?

Op meerdere prestaties eigenlijk. Dat Jeroen en ik het zo goed doen samen, ondanks dat we echt wel wat shit hebben meegemaakt. Dat ik na mijn burn out en oververmoeidheid toch weer opgekrabbeld ben en nu beter weet wat ik wel en niet wil. Ik ben ook trots op mijn website, dat doe ik al een jaar of drie met veel plezier. Maar vooral ook op het dragen, bevallen en groot laten worden van mijn jongetjes.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?

Dit vind ik een lastige! Want hoewel ik best wel het een en ander heb meegemaakt, denk ik dat iedereen zijn eigen weg aflegt in het leven. En wat voor mij goed werkt, hoeft voor een ander totaal niet te werken. Zorg goed voor jezelf en laat anderen je niet naar beneden halen. Maar wees niet egoistisch en probeer dingen soms eens op een andere manier te doen, het zal je inzichten geven. Oké. Nu hou ik op, haha.

Op welke prestatie ben jij het meest trots?

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.