Als ik zelf weer eens op zoek ben naar een nieuwe serie of programma om te kijken, dan vind ik het altijd leuk om te lezen wat een ander kijkt. Vandaar dat ik een lijstje met jullie deel welke series en programma’s ik de laatste tijd gekeken heb. Ter inspiratie, herkenning en weet ik veel meer, haha. Ben je er klaar voor? Here we go!

Samen kijken

Herkennen jullie dat? Dat je partner en jij allebei via een eigen device aan het kijken zijn? Tja, 10 jaar geleden moesten we wel hetzelfde kijken, omdat we toen nog geen Netflix/Videoland/Uitzending gemist keken. Maar het zorgt er ook voor dat we veel ons eigen ding kijken, alleen. En eigenlijk vind ik dat wel jammer. Het komt puur doordat we totaal verschillende dingen kijken. Jeroen kijkt graag misdaadseries of van de Marvel-ellende. Ik kijk liever naar romcom en naar een programma waarin iemand zijn ellende uiteenzet. We matchen dus lekker, haha. Soms doen we eens wild en kijken we wat samen. Meestal zijn dit series en als we niet oppassen zijn we flink aan het bingewatchen totdat het seizoen weer is afgelopen. Benieuwd wat we dan samen kijken?

 • Suits (Eh, Harvey Spector. Need i say more?);
 • Homeland (Briljante serie. Wel regelmatig op het punt gestaan ermee te stoppen omdat sommige dingen aangrijpend waren, maar zo spannend!);
 • Designated Survivor (Eerste seizoen was oke, tweede was verschrikkelijk);
 • Shooter (Ryan Phillipe maakte al het geweld toch wat dragelijker);
 • Gilmore Girls (Deze serie is goud! We waren zo blij met de afleveringen die Netflix maakte. Van ons mag er een vervolg komen);
 • Bodyguard (Net als Homeland een serie die je grijpt en niet meer loslaat. Ik hoop op meerdere seizoenen!);
 • Reizen Waes (Een superfijn reisprogramma, pas een paar weken geleden ontdekt).

En wat kijk ik dan alleen?

En wat kijk ik dan alleen?
En wat kijk ik dan alleen?

De dagen dat we allebei behoefte hebben om iets in onze up te kijken zijn er ook. Jeroen vind het in het weekend nog wel eens fijn om langer op te blijven, terwijl ik om 22.30 uur vaak echt wel af ben. Of die momenten dat hij met zijn opleiding bezig of ik een blogartikel aan het schrijven ben. Op die momenten kijk ik graag het volgende:

 • Doctor Foster (Een enorme spannende serie. Ik geloof dat ik twee seizoenen in een week bekeken heb);
 • Workin’ Moms (Hilarisch, herkenbaar maar soms ook wel tragisch en pijnlijk. Must see!);
 • Greenleaf (Nog zo’n verslavende serie, ik weet niet of er nog een nieuw seizoen gemaakt gaat worden, maar dat zou wel tof zijn!);
 • Chesapeake Shores (Heerlijke jehoofdleegkijk-serie. Verwacht er niet te veel van, maar heerlijk als je echt even niks aan je hoofd wil hebben);
 • Ik Vertrek (Nou ja, meestal kijk het hier thuis alleen, maar via whatsapp praat ik over de aflevering met mijn broers, lekker bashen),
 • The Seven Year Switch (Stiekem heb ik speciaal een abonnement op Videoland genomen om dit vooruit te kunnen kijken. En heb ik meteen de Engelse variant gekeken. Ik houd zo van dit soort meuk).

Nou, dat was het lijstje me weer wel! Heb jij nog series of programma’s die een beetje aansluiten op alles hierboven? Laat het gerust weten!

2 Comments

 1. Ik ben nu bezig met de laatste aflevering van Elementary… Erg benieuwd hoe ze afsluiten!

 2. Pingback: Mijn 6 favoriete podcasts - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.