In het artikel van vandaag beantwoord ik 9 willekeurige vragen. Waar ik op aarde zou willen wonen, wat ik het meest erge vind aan vrouw zijn en wat er bovenaan mijn bucket list staat. Leuke vragen met eerlijke en oprechte antwoorden. Vorig jaar kwam er ook al een soortgelijk artikel online met vragen die ik voorgeschoteld kreeg via de website Conversation Starters. Benieuwd naar alle vragen en mijn antwoorden? Lees dan snel verder!

Heb je broers of zussen?

Ik heb vier (ja, 4!) oudere broers. Alle vier hebben ze een speciaal plekje in mijn hart. En hun vrouwen ook. Met de oudste ga ik regelmatig sushi eten, degene die daarna komt is mijn steun toeverlaat als het om zakelijke dingen gaat. Mijn een na jongste broer maak ik grapjes mee op Twitter en mijn jongste broer en ik sturen elkaar filmpjes van Dumpert door via Whatsapp. Ze zijn allemaal zo verschillend en daardoor op verschillende vlakken erg dierbaar.

Als je overal op aarde zou kunnen wonen, waar zou je dan willen wonen?

Als je overal op aarde zou kunnen wonen, waar zou je dan willen wonen?
Als je overal op aarde zou kunnen wonen, waar zou je dan willen wonen?

Eh, ik denk nog steeds gewoon in Nederland. Ik zou er niet aan moeten denken om ver weg van mijn dierbaren te wonen. Nederland is een prima land, met zijn wisselende seizoenen en korte reistijden. Nee hoor, ik zit hier best!

Wat is het meest erge aan het vrouw-zijn?

Hmmm, wat niet? Als ik dingen zou kunnen skippen: ongesteld zijn, hormoonschommelingen (en alles wat daar mee samenhangt). Maar hey, dat overtollige lichaamshaar scheren, je wenkbrauwen bijhouden, een goed passende bh vinden. WAAROM HEBBEN MANNEN DAT GEZEIK NIET???

Wie was de laatste persoon die je een berichtje stuurde?

Wie was de laatste persoon die je een berichtje stuurde?
Wie was de laatste persoon die je een berichtje stuurde?

De gastouder van Storm, om haar te bedanken voor het kaartje wat ze mij stuurde om mij te feliciteren met mijn nieuwe baan.

Wat is je favoriete eten?

Nou ja, het feit dat ik het zou kunnen eten is natuurlijk al een pré. Even denken… Sushi vind ik lekker, maar biefstuk ook. Gnocchi is ook wel goed te doen en chips eigenlijk mijn all time fave. Zullen we het op chips houden?

Welke kwaliteiten waardeer jij het meeste in een vriend(in)?

Welke kwaliteiten waardeer jij het meeste in een vriend(in)?
Welke kwaliteiten waardeer jij het meeste in een vriend(in)?

Ik denk dat hij of zij begrip heeft voor het feit dat er niet altijd evenveel en intensief contact is. Maar als er dan contact is, dat het ook gewoon goed en oké is tussen ons. Daarnaast vind ik het fijn om samen te kunnen lachen, maar ook serieuze gesprekken voeren vind ik tof.

Wat is je favoriete maaltijd van de dag?

Absoluut het avondeten! Ik ben zo dol op die warme hap, heerlijk! Als elke maaltijd warm zou zijn, wat zou het leven dan opknappen, haha. Maar die chipssnacksessie in het weekend waardeer ik ook hoor!

Wat is de ideale manier om je verjaardag te vieren?

Wat is de ideale manier om je verjaardag te vieren?
Wat is de ideale manier om je verjaardag te vieren?

Ohhhhh, ik ben dol op mijn verjaardag! Althans, de kadootjes dan. En het in the picture staan, haha. Mijn ideale verjaardag? Een externe locatie. Supermooi versierd. Een megafijne sweet table met een prachtige taart en ik in een mooie jurk a la Sex and te City. Never gonna happen.

Wat staat er bovenaan je bucket list?

Ik ben niet zo’n bucket list-type. Omdat ik geen bijzondere, aparte of spannende wensen of doelen heb. Wel zou ik, binnen nu en een aantal jaar onze woning verkopen en een groter huis terugkopen. Hoeft echt geen villa te zijn, maar net even iets ruimer dan wat we nu hebben, heel graag!

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn antwoorden te lezen, maar ik ben ook erg benieuwd naar jouw antwoord op deze vraag: Wat is jouw favoriete winkel?

2 Comments

  1. Wat leuk om eens wat aparte vragen terug te lezen. Inderdaad, wat is er niet erg aan vrouw zijn? hahaha. Vroeger als jong meisje zal je vast niet altijd blij geweest zijn met je broers, maar kan me voorstellen dat je veel steun, toeverlaat en liefde van ze krijgt. Lijkt me heerlijk zoveel broers of zussen. Zelf heb ik maar een broertje, waar ik ook een fijne band mee heb. En idd favoriete moment eetmoment is ook echt het avond eten, ik ben niet zo’n ontbijter.

  2. Wat een leuke random vragen om te beantwoorden! Heel leuk om te lezen. Heerlijk die vraag ‘wat is het meest erge aan vrouw zijn?’

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.