Via het wereldwijde web kwam ik de website Conversation Starters tegen. Hier kun je door telkens op een button te drukken, een random (willekeurig dus) vraag krijgen. Het leek me erg leuk om hier een tag van te maken, so here it is! Lees je mee inย mijn Random Question-tag?

Wie is je favoriete acteur/actrice?

Wie is je favoriete acteur/actrice?

Puur afgaand op uiterlijk, want zo oppervlakkig ben ik wel, haha. Qua mannen word ik erg blij van Bradley Cooper, George Clooney en Patrick Dempsey. Wat betreft vrouwen vind ik films met Jennifer Aniston, Katherine Heigl en Anne Hathaway erg nice!

Wat vind je het allerleukst van de winter?

Wat vind je het allerleukst van de winter?

Dat erna de lente komt, haha. Nee, ik haat kou, maar sneeuw vind ik dan wel weer iets magisch hebben en supertof. De feestdagen vind ik eindelijk weer leuk en mijn verjaardag in februari natuurlijk!

Wat zou je doen als je een maand lang geen gebruik kon maken van internet en tv?

Wat zou je doen als je een maand lang geen gebruik kon maken van internet en tv?

Ai, vooral van internet zou ik echt enorm balen. TV niet persรฉ. Ik zou denk ik gaan proberen om heel veel te lezen. Maar misschien kan ik beter gaan opruimen en schoonmaken enzo. Of sporten. Ik hoop vooral dat dit nooit zal gebeuren.

Geloof je in liefde op het eerste gezicht?

Geloof je in liefde op het eerste gezicht?

Mwoah. Iemand kan ontzettend lekker zijn en dan kun je kneiterverliefd worden. Maar als het nou na drie maanden of een half jaar een ontzettende lamzak blijkt te zijn, dan zit je mooi. Dus nah. Het is ontzettend tof hoor, als je ontzettend lang bijelkaar bent enzo, maar ik geloof niet dat het vonkje from the beginning dat bepaalt. Het valt of staat met de inzet van elkaar en moeite voor elkaar die je wilt doen. Na een half jaar. Na vijf jaar en na vijftien jaar. Romantisch tiep ben ik he?

Ben je spender of een saver?

Ben je spender of een saver?

Oeh, ik zou willen dat ik een saver was, maar helaas. Wel is er een verandering gaande, zeker nu er wat meer geld binnenkomt maandelijks waardoor we ruim kunnen sparen. Best of both worlds een beetje!

Maak je beslissingen met je hoofd of met je hart?

Maak je beslissingen met je hoofd of met je hart?

Ik probeer er altijd achter te komen wat het fijnste voelt en daarna kijk ik of het verstandig is. Als het niet zoveel schade met zich meebrengt, gaat het zeker met mijn hart!

Wat is een ding waarin je beter in zou willen worden?

Wat is een ding waarin je beter in zou willen worden?

Ik zou heel graag liefde willen voelen voor sporten en bewegen. Man, ik ben echt een lui figuur. Ik denk dat als ik dit zou kunnen veranderen, er een hoop dingen anders zouden gaan in mijn leven.

Welk vak op school vond je verschrikkelijk?

Welk vak op school vond je verschrikkelijk?

Rekenen en wiskunde. Ik kan het gewoon niet. Ik zie het niet en dat is zo frustrerend. Zou me echt een hoop ellende gescheeld hebben op de middelbare school als ik dat gekund had!

Geloof je in leven na de dood?

Geloof je in leven na de dood?

Hmmm, tricky. Ik ben gezegend met een Christelijke opvoeding en daarbij hoort ook het gegeven van een hemel waar je terecht komt als je overleden bent. Ik vind dit zo niet voor te stellen, dat dit ook afbreuk geeft aan mijn geloofsbelijdenis. Geloof me (haha), ik heb een vrij rijke fantasie, maar hier lukt het mij niet van om een voorstelling te maken.

Wat is het laatste wat je doet voordat je gaat slapen?

Wat is het laatste wat je doet voordat je gaat slapen?

Ik ga dan nog even heerlijk een aantal minuten tegen Jeroen aanliggen. Hij eigenlijk tegen mij, maar goed. De keren dat we dit niet doen (in 15 jaar op een hand te tellen) sliepen we of niet samen, of hadden we ruzie en geen kracht meer om het uit te praten.

Zeauw, dit was ‘em dan. Tien vragen uit de Conversation Starter Generator. Ik vond het supertof om te doen en ik ga zeker een deel twee maken! Maarre, ik sluit af met een vraag aan jullie: Wat is jouw droombaan?

23 Comments

 1. Ik ben fan van je schrijfstijl, kan zo heerlijk grijnzen om je woordkunsten. Leuk om je weer een beetje beter te leren kennen ๐Ÿ™‚

 2. Wat een leuke vragen komen er uit die machine :-). Wat fijn dat je nu meer kan sparen, kun je nog vaker naar de action ;-). Mijn droombaan is geld verdienen met mijn blog.

 3. Wat een ontzettende leuke blog om te lezen! En om antwoord te geven op je vraag. Mijn droombaan is Online Marketeer en dan de wereld over terwijl je werkt. Want ja, je werkt toch online.

 4. Leuk artikel weer! ๐Ÿ˜€ Heerlijk om te lezen.
  En tja dat sporten…. Na veel gesport te hebben op hoger niveau, kan het ook opeens zo weg zijn na een bevalling ๐Ÿ˜›

 5. Wat een leuke tag zeg! Leuk om te lezen ๐Ÿ™‚ om antwoord te geven op je vraag aan ons; mijn droombaan is die als digital nomad, ik zou dolgraag reizen en werken willen combineren en onderweg willen schrijven over de reizen die ik maak. Als dat niet lukt word ik kleuterjuf, het liefste op Hawai en anders gewoon in Nederland

 6. Wat een leuke tag!! Lekker luchtig inderdaad en leuk om je wat beter te leren kennen:)

  Mijn droombaan? Op dit moment mijn eigen onderneming starten ๐Ÿ˜€

 7. Leuk om te lezen! En mijn droombaan… Een online imperium ๐Ÿ˜€ Waarbij ik dan alleen nog de dingen doe die ik leuk vind (dingen uitdenken, strategie bepalen, hier en daar wat uitvoering en vooral het inspireren-gedeelte) en andere mensen heb voor de uitvoering. Dat zou overigens dan ook gewoon zonder mij moeten draaien, want mijn droombaan geeft me genoeg ruimte om ook een droomleven te hebben.

 8. Leuke blog! Enne interessante vragen waar ik eigenlijk zelfs soms geen antwoord op weet. Ik ben ook een spender en zonder internet zou ik mij heel ongemakkelijk voelen… mijn droombaan? Die doe ik eigenlijk al (verpleegkundige) maar die zou ik willen combineren met copywriter in bijberoep. Dan zou ik heel gelukkig zijn

 9. Leuke vragen en om antwoord te geven op jouw vraag; ik ben blij met de combinatie die ik nu heb met mijn vaste baan (komt grotendeels door mijn collega’s), mijn gedetacheerd job (mega interessant) en het bloggen (altijd een verrassing wat de week weer gaat brengen)

 10. Leuke tag wel! Mijn droombaan? Ik zou wel internationaal journalist willen zijn. Lekker ramptoerist spelen en dan verslag doen, vet leuk.

 11. Wat een leuke tag heb je gemaakt. Mijn droombaan is nu denk ik voor een beautymerk de pr doen of zo. Heb pr gestudeerd

 12. Pingback: Het meest erge aan vrouw-zijn - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.