Vorige week mocht ik kennismaken met de nieuwe zomerkaart van hippe hotspot Baker & Moore in Rotterdam. Naast de nieuwe zomerkaart, werd ook een nieuw product gelanceerd. Daar ga ik je zo meer over vertellen, maar ik kan alvast verklappen dat het nostalgisch en tegelijkertijd een nieuw product is. Lees en kijk je mee?

Baker & Moore

Voordat ik je hongerig maak met foto’s van de heerlijke gerechtjes en hapjes waaruit ik kon kiezen, vertel ik je eerst meer over deze fijne hotspot. Baker & Moore is de horecazaak van Paul en Eline, die zichzelf kritische food-liefhebbers noemen. Na een wereldreis begonnen zij vol inspiratie in het centrum van Rotterdam Baker & Moore.

Baker & Moore
Baker & Moore

Ze hebben geprobeerd een plek te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Iets wat naar mijn mening echt gelukt is. Een warme plek met ruimte voor jouw eigen creativiteit, want je kunt er zelf je broodje, salade of yoghurt samenstellen met de Create It Yourself-formule.

De lancering van de nieuwe zomerkaart

Vorig jaar mocht ik ook aanwezig zijn op het foodevent van 2018 en hoe tof was het dat ook dit jaar ik weer uitgenodigd werd? Dit jaar was de sfeer nog beter en al het eten nog lekkerder dan vorig jaar. De ontvangst was, ondanks dat ik wat aan de vroege kant was, hartelijk. Ik mocht op mijn gemak foto’s maken van al het heerlijke eten wat werd klaargezet en kon vast genieten van een heerlijke Pinky Mojitonade.

Pinky Mojitonade
Pinky Mojitonade

Ik kan vertellen wat voor heerlijke dingen ik allemaal gegeten heb, maar is het niet leuker om naar foto’s te kijken?

Je hebt nu een aardige impressie gekregen wat er op de kaart staat, maar wil je echt overgehaald worden om hier lekker te smikkelen? Dan kun je hieronder de nieuwe zomerkaart bekijken:

Menu Baker & Moore 2019
Menu Baker & Moore 2019

Nieuw product: Mini Cups cakebeslag

Nieuw product: Mini Cups cakebeslag
Nieuw product: Mini Cups cakebeslag

Baker & Moore is niet de enige zaak van Paul en Eline, want ook hebben zij in 2017 Baker’s Dough geopend. Baker’s Dough is de allereerste Cookie Dough Bar van Nederland! Zij lanceerden tijdens het Food Event van Baker & Moore een nieuw product: Mini Cups cakebeslag. Dit is ready-to-eat 100 procent cakebeslag, direct eetbaar vanuit de vriezer. Het is verkrijgbaar in twee smaken: Original Cake Batter en Pecan-Dark Chocolate-Salted Caramel Lekker dat dat is joh! We hebben geluk, want het is binnenkort niet alleen in Rotterdam, maar in heel Nederland verkrijgbaar. Dus wie weet geniet jij binnenkort thuis, in de auto, in de bioscoop of waar dan ook van deze heerlijke Mini Cup!

Goodiebag

Goodiebag
Goodiebag

Vorig jaar werd ik verrast met een megafijne goodiebag, maar ook dit jaar werd ik goed verwend! In de goodiebag zat onder andere:

Zoals je inmiddels wel in de gaten hebt, was ook deze editie weer enorm geslaagd Food Event! Baker & Moore: ontzettend bedankt dat ik aanwezig mocht zijn, het was fantastisch!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.