Woon je (in de buurt van) Rotterdam of ga je er binnenkort of wel eens shoppen? Dan heb ik een ontzettend fijne plek voor je om lekker te lunchen of om even wat lekkers te eten en te drinken: Baker&Moore!

Nieuwe lunchkaart

Nieuwe lunchkaart

Vorige week heb ik kennis mogen maken met de nieuwe lunchkaart van Baker&Moore die gister in gebruik is genomen. Alle nieuwe lunchgerechten mocht ik proeven. Van heerlijke sandwiches, scones, overnight chia’s, heerlijke home made ice tea’s. Maar ook aan de zoetekauwen werd gedacht: heerlijke taartjes van SUE, Dutch Cakery en Rose&Vanilla. Heb je een voedselintolerantie of allergie? Eet je vegetarisch of zelfs vegan? Geen nood, want aan iedereen is gedacht. Je kan hier prima lunchen en dat lijkt me echt een verademing als je bijvoorbeeld glutenvrij moet eten. Baker&Moore zit midden in het centrum (Westblaak 147) van Rotterdam, je kunt dus makkelijk even een pitsstop maken tijdens het shoppen of een andersoortig bezoekje aan Rotterdam.

Baker’s Dough

Als Baker&Moore je niet zoveel zegt, dan doet Baker’s Dough dat wellicht wel! Een Cookie Dough Heaven! Koekjesdeeg? Yup! Vond jij het vroeger als kind ook niet heerlijk om van het beslag van de koekjes of cake die je samen met je moeder bakte, te snoepen? Aan de Pannekoekstraat 82A in wederom Rotterdam, kun je bolletjes koekjesdeeg eten. Hoe tof is dat? Je kunt je scoop lekkerder maken door er verschillende toppings zoals M&M’s, Sprinkles, Oreo’s, Vanilla Fudge bij te krijgen. Maar ook een bolletje ijs of een lekker sausje kan erbij.

Winactie

Winactie

Wil je ook graag kennismaken met Baker’s Dough? Je kunt mijn “Cookie Dough Creatie” (Signature “Snickers Dough, Brownie, white chocodrops en warme caramelsauce) winnen! Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg mijn account EN Baker’s Dough op Instagram;
 • Like de foto (hierboven) op mijn Instagramaccount en
 • Geef onder de foto een reactie dat je meedoet met de winactie.

De winnaar krijgt via Instagram te horen of hij/zij gewonnen heeft.

Ben jij ook zo dol op koekjesdeeg?

28 Comments

 1. Oh ja héérlijk koekjesdeeg! We snoepen er nu nog steeds van als we koekjes gaan maken, zo lekker! Dit lijkt me echt super lekker, jammer dat het zo ver weg is.

 2. Oehhh! Baker&more wil ik al een tijdje heel graag heen, lijkt me heerlijk! Ik heb de cookie dough al een keertje geproeft, was erg lekker! 🙂 Ik had toen appeltaart deeg met stukjes brownie en witte chocolade.

 3. Ik heb al meer gelezen dat het een goed en leuk hotspotje is. Veel goede artikelen geleerd

 4. Dit ziet er echt super lekker uit! Het word weer eens tijd om een keer een dagje Rotterdam te doen.

 5. Mmm dat ziet er allemaal lekker uit zeg! Koekjesdeeg is ontzettend lekker. Helaas kom ik vrijwel nooit in Rotterdam.

 6. Wat een leuke hotspot, heb er al een paar blogs over gelezen dus nu ben ik helemaal overtuigd

 7. Oh wat ziet dat er goed uit! Ik wil nog zooo graag een keertje naar bakers dough, Lijkt me zo lekker 🙂

 8. Een hotspot met zelfs vegan opties, daar word ik blij van! Deze gaat op mijn lijstje voor wanneer ik in Rotterdam ben ☺️

 9. Frederique Reply

  Ziet er lekker uit. Ik kom eigenlijk te weinig in Rotterdam.

 10. Lipstickencupcakes Reply

  Heerlijk als kind snoepte ik er altijd stiekem van als mamma even niet keek.

 11. Ohhhh dat ziet er heerlijk uit! Zag op Instagram al e.e.a. voorbij komen en zat al te kwijlen op alle creaties die ik voorbij zag komen.

  • Eke Reply

   Als jij naar Rotterdam kunt, daar zit Bakers Dough, mag je gewoon meedoen hoor!

 12. Koekjesdeeg als in rauw? Nee toch? Dat eet ik zelf in ieder geval nooit. Aan de andere kant kan ik mij herinneren dat mijn man het liefste dat at als er weer eens een cake werd gemaakt of taart (niet door mij dus 😉 De gerechten op de foto’s zien er heerlijk uit! Zelf kom ik niet zo vaak in Rotterdam, zeg maar gerust nooit. En dat is jammer, want de stad heeft veel te bieden hoor en zie ik.

 13. KLINKT SUPER LEKKER! En ziet er ook echt heerlijk uit. Ik woon in Gouda dus ik moest snel maar eens even langs gaan.

 14. Pingback: Baker & Moore Foodevent - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.