Ik bedacht me dat het misschien wel weer eens leuk was om een Eke’s week-artikel te maken. Totaal spontaan, want ik heb niet bewust gefotografeerd, maar zag dat er toch wel redelijk wat foto’s genomen zijn. Benieuwd naar hoe mijn afgelopen week was? Lees en kijk snel verder!

Maandag 4 februari

Storm en ik brengen, as usual, Max naar school en spoeden daarna weer naar huis. Daar verloopt de ochtend net als altijd: Storm gaat naar bed zodra we weer thuis zijn en dan drink ik even een bakkie thee.

Storm heeft het etensbakje van de poes ontdekt. Mijn veelvuldige “Nee Storm, dat mag niet.” hielp niet, haha. Ik geloof dat we nog een hele kluif aan dit jochie gaan hebben! Bij Max was “Nee” altijd voldoende.

Max neemt een vriendje mee naar huis na school. Samen spelen ze heerlijk met de Lego. Ook komt Cindy, de dochter van de gastouder van Storm even langs: gezellig!

Dinsdag 5 februari

De dag begint weer zoals alle dagen: Max naar school, Storm op bed en moeders aan een bak thee.

Pickwick gooit er weer een diepzinnige vraag in en ik deel deze op mijn Instagramstories. Zo leuk om dan ook reacties van mijn volgers te lezen!

Na Storm zijn slaapje gaan we samen naar mijn ouders voor een belangrijke afspraak. Daar aangekomen gaat deze niet door, dus na wat drinken gaan we weer op huis aan. Verder beleven we een heerlijke rustige dag.

Woensdag 6 februari

Max is altijd vrij op woensdag en dat vind ik stiekem ook wel lekker, zo’n dagje dat we niks hoeven. Jeroen brengt voordat hij een gesprek heeft op zijn opleiding Storm bij mij op bed en even later komt Max er ook gezellig bij.

Via de post ontvangen we de zwaarden voor het kinderfeestje van Max. We gaan een piratenfeestje organiseren en ik vond deze fantastische opblaasbare zwaarden op AliExpress. Max baalt er van dat we ze nog moeten bewaren tot zijn feestje.

Een paar weken geleden ben ik gevraagd of ik met ons gezin op de foto wilde voor de verkiezingscampagne van het CDA. Ontzettend leuk! Jeroen heeft niet zoveel behoefte om boegbeeld te zijn voor een politieke partij, maar hij gaat wel akkoord met mijn voorstel dat ik met Storm en Max op de foto ga. Hieronder het resultaat: totaal geen spijt!

Ik besluit ook mijn maar niet arriverende nieuwe laptop te vergeten en in een fysieke winkel een nieuwe te kopen. Erg slechte service van Wehkamp, ze kunnen mij totaal niet informeren waarom mijn bestelling niet bezorgd wordt. Uiteindelijk ontvang ik een week later een brief waarin staat dat ze mij geprobeerd hebben te bellen en of ik hen terug wil bellen. Hoezo omslachtig? Gelukkig heb ik die middag nog een nieuwe laptop, zo blij mee!

Donderdag 7 februari

Vandaag gaat Max naar de BSO na school. Dat vind ik wel even prettig omdat Storm dan maximaal kan slapen en ik hem niet hoef wakker te maken om naar school te gaan. We hebben dus een relaxte dag samen en Storm sleept zichzelf lekker voort door de woonkamer. Stel je een zeehond voor en dat is hoe Storm zich voortbeweegt. Soms duwt hij ook zijn kontje omhoog en doet zijn knietjes onder zijn billen.

Vrijdag 8 februari

We krijgen al vroeg bericht in de schoolapp dat de juf van Max ziek is. Ik zou al met de moeder van een vriendje van Max even bijkletsen bij de Hema, maar we besluiten nu om naar de plaatselijke indoorspeeltuin te gaan met de jongens. Win-Win. Wij ouwehoeren en de kinders lekker spelen.

Storm werkt lekker aan zijn weerstand door aan wat ballen te likken en Max en Youri verbouwen verderop de toko. Na wat patatjes als lunch (en een tosti voor Max, want dat vindt hij lekkerder), gaan we weer naar huis. Storm slaapt lekker een paar uurtjes en Max speelt nog lekker met de Lego.

Zaterdag 9 februari

Jeroen mag even lekker uitslapen en ik ga rond 9.30 uur naar de bakker. Ik haal wat gebakjes op want na een tankbeurt rijd ik door naar Brielle!

In Brielle ga ik langs bij Amanda van Mind&Beauty. Ik ken haar al een tijdje via Social Media en na een event vorig jaar april waar ik haar voor het eerst kort ontmoette, werd het tijd voor een langere date. We kletsen lang bij en uiteindelijk legde ze mij nog het een en ander uit over adverteren op Facebook en dergelijke. Maar we lachten vooral heel veel, haha.

Zondag 10 februari

Yay! It’s my birthday! Jeroen heeft echt ontzettend zijn best gedaan (nadat ik een week eerder aangaf best wel verwachtingen te hebben, haha). Samen met Max geknutseld, slingers en ballonnen opgehangen en 3 boeken van mijn verjaardagwishlisht gekocht! Topvent he?

Mijn broer Rutger en vriendin Jeanine komen met de kinderen langs. Later mijn ouders en ’s middags nog schoonzus Elisabeth met haar kinderen. Broer Berend en schoonzus Cyrina blijven lekker eten.

Storm krijgt de volle aandacht. Eerst lekker knuffelen bij mamma, daarna bij tante Elisabeth en later gaat hij gewoon even staan bij pappa in de keuken!

Ik heb een heerlijke verjaardag gehad en ga heerlijk toch wel een beetje afgetaaid slapen.

Hoe was jouw week?

5 Comments

  1. LOL. Die eerste foto met de brokjes is superleuk. Hij kijkt je zo aan. Heeft hij niet de neiging om ze in zijn mond te doen?

    • Eke Reply

      Dat is inderdaad zijn boevenblik, haha. Voorafgaand doet hij meestal 1 wenkbrauw omhoog. Ik heb hem nog niet kunnen betrappen op kattenvoer snaaien, haha

  2. Ziet er uit als een leuke week 🙂 vooral de eerste foto vind ik schattig haha

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.