Over een maandje is het zo ver, ik word dan alweer 35! De man vroeg mij wat ik graag wilde hebben en ik besloot wat te gaan brainstormen over wat ik zoal zou willen. Kijk je mee naar mijn wish list voor mijn verjaardag?

Boeken

Nu ik na een aantal jaar weer aan het lezen ben geslagen, heb ik naast de boeken die ik dit jaar wil lezen, nog drie boeken gevonden die ik graag zou willen hebben. Twee boeken zijn van mijn favoriete schrijfster, Cathy Kelly. Mijn kast staat inmiddels vol met haar boeken en deze twee moeten zeker een plaatsje krijgen: Nog lang en gelukkig en Tussen zussen. Ook het laatste boek uit de Shopaholic-serie van Sophie Kinsella staat op mijn wish list: Shopaholic grijpt in. Boeken zijn wat mij betreft altijd een fijn kado. Om te geven en om te krijgen.

Sieraden

Ik denk dat er maar weinig vrouwen niet blij worden van een sieraad. De een heeft de voorkeur voor wat meer bling en de ander waardeert een simpel sieraad. Ik heb al tijden deze simpele, maar oh zo prachtige ketting op het oog van het mooie merk Vedder&Vedder. Een detail, hij is reteduur en ik zou het nevernooitniet voor mezelf kopen. Jeroen is al ingeseind en wie weet koopt hij dit ooit voor me, haha. Verder zou ik ook enorm happy worden van een ring als deze hoor. Die is iets beter betaalbaar, haha.

Servies

Op zich hebben we genoeg borden, maar ik zou wel eens een stapel borden willen hebben zonder grappige rode kater-cartoon (dat leek namelijk een extreem goed plan, toen we 13 jaar geleden gingen samenwonen) of druk Blond Amsterdam-servies. Gewoon een stapel simpele, witte borden. Zoals deze van Ikea bijvoorbeeld. Toch viel mij oog ook op een aantal ietwat hysterische varianten. Deze van Kwantum in 21 cm en 15 cm doorsnede. Of deze van H&M Home, supercute toch? Hema heeft ook twee leuke: een gestippeld en gestreept ontbijtbord.

Het is niet een super uitgebreid lijstje, maar verder maak je me ook altijd wel blij met een cadeaubon van Douglas, Hema of met een kwalitatief goede high tea op een leuke locatie. Of verzin zelf iets leuks, want dat is ook (bijna) altijd wel goed!

Wat staat er op jouw Birthday Wish List?

4 Comments

  1. Ik ben ook bijna jarig (eind deze maand) en ik ben heel hard aan het bedenken wat ik graag zou willen hebben. Ik kan alleen maar dingen bedenken die me helpen bij het bloggen haha. Maar een mooi sieraad (ahum, verlovingsring), daar zeg ik ook geen nee tegen XD

  2. Geniaal idee dit! Ik ben in april jarig, dus ik ga nu vast starten met het opstellen van mijn verlanglijstje (met voorbedachten rade) 😉 Daarop komen ook zeker een aantal boeken te staan.

  3. Pingback: Ik ben bijna jarig en geef een kado weg! - EkeBrouwer.nl

  4. Pingback: Eke's week: week 6 met zwaarden, fotoshoot en verjaardag - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.