In april is het alweer drie jaar geleden dat ik mijn eerste aankopen deed op AliExpress. Sindsdien kijk ik af en toe en zet ik items op mijn verlanglijstje om een aantal keer per jaar een online shoppingsessie te houden. Daar zaten flink wat miskopen bij, maar ook echt wel een aantal toppers. Kijk je mee welke items mijn hart gestolen hebben?

Leopard oorbellen

Het is je vast niet ontgaan dat ik een groot liefhebber ben van luipaardprintjes. Deze “fetisj” heb ik al jaren en wat ben ik blij dat alle winkels volhangen met leoparditems! Ook op AliExpress speur ik rond en ik kwam deze leopard oorbellen tegen. Ze zijn kwalitatief erg fijn en nog niet verkleurd.

Leopard shawl

Voor bij mijn nieuwe winterjas zocht ik een shawl die niet kriebelt maar wel een beetje volume heeft. In de normale winkels kon ik geen shawl vinden voor een prijs die ik oké vond, dus besloot ik deze Leopard shawl te bestellen. Van de lichte heb ik er al een, dus besloot ik de donkere variant te nemen. De shawl is zacht, lekker groot en kriebelt niet. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten!

Screenprotector

Nu een iets minder sexy product, maar iets waar ik niet zonder wil. En kan. Ik bezit namelijk het geweldige talent om alles uit mijn handen te laten glippen. Het is een wonder dat mijn kinderen nog leven (grapje hoor). Om mijn snoezeltje van een smartphone zit dus ook altijd een screenprotector. Die kun je natuurlijk ook prima bij de Action kopen, maar deze screenprotector vind ik gewoon het fijnst. Ze gaan niet eeuwenlang mee, dus om de zoveel maanden verwissel ik ze wel, maar voor het geld hoef ik het niet te laten.

Portemonnee

Deze portemonnee stond al een tijdje op mijn verlanglijstje op AliExpress. Toen mijn vorige portemonnee het begaf, besloot ik deze te bestellen. Ik heb hem nu zeker al een jaar in gebruik en hij werkt prima! Als je nog een grootverbruiker bent van kleingeld, hoop ik wel dat je kleine vingers hebt, want het is wel een beetje pielen in het muntvakje.

Make-up organizer

Deze houder van Acryl wordt verkocht als een soort armbandendisplay, maar ik gebruik hem als make-up organizer. Om nog meer specifiek te zijn: mijn poederdoosjes met blush en bronzer staan erin. Wel even een aankoop, maar ik vond het elke cent waard. Zo zie je in een oogopslag welke poedertjes je hebt staan.

Haarborstel

Deze haarborstel is echt top! Ik wil echt nooit meer een gewone, waar mijn haar nog meer van gaat pluizen. Ik zou ook een originele Tangle Teezer kunnen kopen, maar ik ben le gierig. En ik praat het goed dat het echt geen namaak is, omdat nergens de bovengenoemde merknaam vermeld is.

Poederkwast

Inmiddels heb ik het tweede exemplaar van deze poederkwast besteld. Hij is zo fijn! Enorm zacht, doet zijn werk goed en blijft ook mooi nadat ik hem een aantal keer gewassen heb. Voor dit geld koop je nergens anders zo’n fijne, echt! Ik heb al vele soorten kwasten besteld bij AliExpress, maar dit is echt een van de topaankopen.

Unicorn smartphonehoesje

Het meisje in deze vrouw van bijna 35 wil er af en toe uit. Dus koop ik dit soort Unicorn smartphonehoesjes waar de ogen van Jeroen dramatisch van gaan rollen. Alleen daarom is het de aankoop dubbel en dwars waard, haha. het smartphonehoesje is soepel, stevig en zeer sabbelwaardig, aldus baby Storm. Ik heb de ruimte voor de oplader iets groter moeten knippen, maar dat kan prima met dit materiaal. Ik houd ervan!

Wat zijn jouw beste aankopen op AliExpress?

1 Comment

  1. Pingback: Shoplog: Aliexpress november '16 - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.