Alwéér een Aliexpress-shoplog?? Yep! Ik blijf bestellen bij deze fantastische webwinkel. Mijn wish list word steeds langer en koop ik dus regelmatig spulletjes.

Bestelling

Deze keer heb ik verschillende items besteld, van een plastuit tot een haarborstel en sieraden. Maar meer ga ik echt niet verklappen dus ik raad je vooral aan om lekker de video te bekijken. Pak wat lekkers, grote mok thee en genieten maar!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

5 Comments

 1. Leuke shop log heb hem gevonden door Shoplog alixpress te Googlen want zelf ben ik nog al wantrouwig. Op http://www.chinesewebshop.net/aliexpress/ zijn ook veel negative ervaringen te lezen met de webshop. Heb jij nooit problemen gehad met het ontvangen van producten of zelfs oplichting?

  • Eke Reply

   Hoi Linda,
   Ik heb nauwelijks slechte ervaringen en tot nu toe alles ontvangen. Wel heb ik bij een product lang moeten wachten voordat de verkoper het opstuurde (je krijgt daar een melding van) en toenbheb ik het product geannuleerd. Je krijgt dan vrij snel je geld terug.

   Ik zou het gewoon eens proberen met een niet te duur product!

 2. Pingback: Eke's week: week 47 met een High Tea, goede werkdag en een weekendje weg - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.