Kortgeleden kon je deel I van Top of Flop over mijn favoriete en minder favoriete verzorgingsproducten lezen. Je kreeg een indruk welke producten ik fijn vind voor mijn haar, gezicht en okseltjes. Vandaag neem ik je mee en vertel ik meer over douchegels, scheergel en fijne smeersels voor je poezelige lijf. Are You Ready?

Douchegels

Douchegel dekt de lading misschien niet zo lekker omdat er misschien ook producten net wat anders heten, maar you get me. Een zeperig product om je lijf mee in te zepen. En in welke vorm dat dan is: boeien!

Lidl

Deze shower gel en shower foam zijn van Lidl. Ik gok Limited Editions, want ik heb ze niet meer zien liggen. Die linker was een hughe fles, die maar niet leeg wilde. Uiteindelijk heb ik Max er mee laten spelen, want ik was wel weer eens toe aan wat anders. De rechter was een fijne douche foam, iets wat ik ook graag gebruik maar eigenlijk nooit koop. Maar weer eens doen!

Balea

Links en rechts twee lekkere producten van Balea! Je hebt het al gelezen in mijn vorige artikel: Balea is verkrijgbaar bij mijn favo Duitse winkel de DM. Kost geen drol, geloof de linker zo’n 0,55 cent (ja echt!) en je hebt een heerlijke doucheproduct. De rechter was een gevalletje “Wat ben ik blij dat ie op is”. De middelste scoorde ik met een Sinterklaasdobbelspel. Heerlijk mierzoete geur, love it!

Treaclemoon

Je kent ze vast wel, deze flesjes met product in de meest leuke kleurtjes! Ik kocht een set met 5 mini’s bij (daar issie weer) DM en heb ze afgelopen zomer gebruikt. Allemaal bijzondere geuren, niet altijd even lekker maar gelukkig waren ze dan ook rap op. Ik vind de full size flessen een tikkeltje te groot, maar deze mini’s zijn echt wel leuk!

Scheergel

Scheergel

Ik prefereer scheergel boven scheerschuim. Smeert net wat preciezer uit en geeft niet zo’n dikke laag. Als ik dan toch bij DM ben neem ik meestal een bus of twee a drie mee. Ze hebben leuke geurtjes en het is prima kwaliteit. Mocht mijn voorraad op zijn, dan vind ik de scheergel van Kruidvat eigen merk ook een dikke prima.

Body Butter

Body Butter

Een dag, soms twee na het scheren van mijn benen, komen die haartjes door. Bij mij kriebelt dat en ga ik, hoe fout ook, krabben. Ik moet er eigenlijk meteen een goed product op smeren om dit te voorkomen. Deze twee mini Body Butters van The Body Shop vind ik superfijn! Ze zijn lekker dik en voeden je huid echt goed. De Body Butter van Therme rook enorm lekker. Wel is deze iets minder dik, waardoor je meer product moet gebruiken om het gewenste effect van de Body Butters van The Body Shop te behalen.

Wat zijn jouw absolute Top en Flops op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging?

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.