De man en ik hadden een dagje vrij en gingen even naar onze favoriete winkels. Wel een eindje rijden, want Jeroen moest naar Arnhem, maar dat was dikke prima want dan konden we mooi even Duitsland in voor een bezoekje aan DM! Het gevolg: een mega DM-shoplog voor jullie!

Wat is DM?

Nu rijst misschien de vraag bij je op: Wat is DM? Ga ik je even haarfijn uitleggen! DM (Drogerie Markt) is een Duitse drogisterijketen. Niet zomaar eentje, maar een met superfijne prijsjes en enorm fijn winkelen omdat het zo netjes is. Kan Kruidvat wat van leren! Ik sloeg flink in en gaf een belachelijk bedrag van € 100,- uit. Maar tegelijkertijd bespaarde ik ruim € 40,-, want dat zou ik in Nederland extra kwijt zijn geweest aan al deze producten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik allemaal kocht? In onderstaande video kun je het zien!

28 Comments

 1. Als ik in Duitsland ben, spring er altijd wel eens binnen.
  Ik heb dan altijd te veel bij. Een beetje zoals ik hier in de Action binnen ga!

 2. Leuk om te zien ! En wat een prijsverschillen zeg! Als ik ooit eens in Duitsland kom zal ik er zeker eens binnendpringen!

 3. Ik hou hou hou van de DM, ik woonde er vroeger aan de overkant in Oostenrijk maar sinds ik in Nederland woon moet ik altijd de grens over dus sla ik altijd onwijs groot in wel heb dubbele van jou haha. Deze maand ook weer een ritje maken 🙂

 4. Zo jammer dat wij geen DM in de buurt hebben. Ik hoor er altijd zulke goede verhalen over

 5. Wauw wat een reuze shoplog haha Zo veel producten! Jammer dat de DM hier zo ver vandaan is.

 6. Ik ga wel eens naar duitsland voor de bakspullen in die grote supermarkten. Volgende keer zet ik de DM ook op mijn lijstje! Thanks voor de tip!

 7. Dat is een flinke besparing!
  Leuk om te weten, jammer genoeg denk ik niet dat ik ergens in de buurt van een DM geraak…

  Ik heb onlangs ook een flinke besparing op beautyproduct gedaan! Met een combinatie van stapelkorting en kortingsbonnen trok ik naar Kruidvat en haalde een voorraad in huis ter waarde van 170 euro waarvoor ik slechts 70 euro betaamde. Heerlijk! Zo’n kortingen. I LOVE IT!
  #stiekembenikeenextremecouponer

 8. Oooh Dm 🙂 mijn favoriete winkel als ik in Duitsland ben! Echt zo’n fijn spul! En zo goedkoop vergeleken met hier!

  Mooie shoplog,
  Liefs maaike

 9. Hier heb ik nou echt nog nooit van gehoord! Als ik dit had geweten had ik na de kerstmarkt ook even op zoek gegaan naar de DM. Maar op vakantie naar de wintersport en volgend jaar met kerst ben ik er vast weer. Dan plan ik zeker even een bezoekje, want het klinkt echt als de moeite waard!

 10. Ik hoor er zoveel over tegenwoordig, maar nog nooit geweest! Lijkt me wel leuk om een keer heen te gaan, ben met 20 minuten de grens over dus… lekker veel geshopt heb jij ja, maar mag toch… haha. Lekker juist. En hallo, wel even veertig eurie bespaard.

 11. Weet je of er ook in Nederland DM winkels zijn? Voor mij is Duitsland best wel een eind weg

 12. Had er nog niet over gehoord en woon helaas zelf veel te ver maar klinkt wel als een erg leuke winkel!

 13. Ik ben 1x bij de DM geweest , maar let nooit zo goed op prijzen dus ik vond het eigenlijk niet zo’n geweldige drogist. Maar volgens mij ben ik zo’n beetje de enige Nederlander die er zo over denkt haha.

 14. Ik zou daar ook veel te veel geld uitgeven. Deze winkel staat al heel lang op mijn verlanglijstje.

 15. Elke Salverda Reply

  Ik ben daar laatst nog geweest! Alles voor de helft van de prijs!

 16. Wauw! Wat een hoop voor 100 euro! Ik wil binnenkort ook naar de DM! Is voor ons ook een aardig stukje rijden, maar wil zooooo graag babyproducten en douchegel enzo kopen.. Zijn het ook fijne producten?

 17. Mooi DM aangkopen. Zo populair die DM. Als ik ooit naar Duitsland ga, ga ik zeker naar DM kijken

 18. Pingback: Top of Flop: verzorgingsproducten (deel II) - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.