Ik had weer een hele hoop verzorgingsproducten liggen die ik graag aan jullie wil laten zien. Omdat ik ze erg fijn vind of juist nooit meer wil gebruiken. Hoe handig is het als ik je kan vertellen welke producten het kopen waard zijn en welke je beter in de schappen kan laten liggen? Leg je boodschappenlijstje klaar, zodat je meteen kan noteren welke producten Top of Flop zijn!

Shampoo en Conditioner

Laten we helemaal boven aan ons poezelige lijf beginnen: de haren! Die op je hoofd welteverstaan, want over die ongewenste haren kun je in deel twee meer lezen. Mijn vereisten voor een fijne shampoo en conditioner? Het moet mijn haar een heerlijke geur geven en het moet mijn haar goed doorkambaar maken. Alle andere eigenschappen zoals volume, antipluis en weetikveelwat is ook na het wassen wel te realiseren, dus daar kijk ik meestal niet naar.

Aussie

Sinds ik kennis heb gemaakt met het merk Aussie, wil ik niets anders meer wat betreft Shampoo en Conditioner. De geur is hemels, denk kauwgomballenzoet. Oké, je moet ervan houden, maar hoe lekker is het als je haar die zo intens naar ruikt? Haren wassen is een feestje met deze producten. Ze zijn wel prijzig, die flesjes. Dus ik raad je aan dit alleen te kopen als ze in de aanbieding zijn, bij Op=Op Voordeelshop te kijken of bij de DM in Duitsland groots in te slaan.

Loving Blends

De Arganolie & Cranberry-versie van Loving Blends is ook zo’n heerlijke zoete bende. Ik houd ervan! Voordat ik verslingerd raakte aan Aussie, gebruikte ik dit erg graag. Staat dus op een goede tweede plek! Iets minder vond ik de (spotgoedkope!) Vanille en amandelolie voor intensieve verzorging van Balea. De eerste paar keren heel erg fijn, maar daarna deed het niet zoveel meer. Je moest steeds meer product gebruiken wilde je een beetje lekker zacht haar krijgen. Voor wat korter haar zijn de shampoo’s en conditioners van Balea dikke prima, ze kosten geen drol en je hebt keuze uit veel varianten. Balea is verkrijgbaar bij DM in Duitsland.

Gezicht

Rosacea

Een bevriende visagiste raadde me deze creme en serum aan voor mijn rosacea. Aan mijn shampoo heb je kunnen merken dat ik geur heel belangrijk vind. Nu snap ik echt wel dat parfum in een creme niet de meest fijne toevoeging is, maar deze geur stond mij zo tegen dat ik het na een week gebruiken in de kast heb gelegd. De producten van Paula’s Choice zijn stukken beter te verdragen!

Nivea

De Micellair water van Nivea is mijn favoriet! Heerlijk om even je gezicht mee op te frissen, make-up mee te verwijderen of zelfs even de wilde wenkbrauwen mee in toom te strijken. Als ik ze in de aanbieding tegenkom, sla ik altijd even in. Iet minder enthousiast was ik over de Garnier SkinActive Micellaire reinigingsgel. Hij is dik en plakkerig en ik had geen schoon gevoel na het gebruik van dit product. Nooit meer kopen dus.

Deodorant

Deodorant

Eerder gebruikte ik elke deodorant die maar een beetje zoet rook. Spray of roller, dat maakte mij niet uit. Op een gegeven moment merkte ik dat ik echt wat sterkers nodig had, want ik rook regelmatig zweetlucht. En als dat eenmaal in je kleding zit, dan hoeft het okselgedeelte maar nat te worden en je stinkt weer. Nu ik deze deo van Rexona gebruik, stink ik en mijn kleding niet meer. Weer een wat prijziger product, maar gewoon lekker in de aanbieding/Op=Op/DM scoren.

Binnenkort kun je deel twee van mijn Top of Flop: verzorgingsproducten lezen! Tot snel!

1 Comment

  1. Pingback: Top of Flop: verzorgingsproducten (deel II) - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.