Yes,ik ben een regelrechte snackjunk. Ik heb nog net geen I love Snacks op mijn rug getatoeëerd. Deze snack tag is dus voor deze rasechte snackjunk op het lijf geschreven. Ik ga je aan de hand van onderstaande vragen laten kennismaken met mijn favorieten! Merel van Lotus Writings heeft deze tag bedacht en het zelf ook ingevuld, kijk dus ook zeker even bij haar!

Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?

Sowieso de grote gele M. Mij maak je echt niet blij met zo’n slap aftreksel als Burger King of KFC. Ik wil alleen maar The Real Thing. Mijn favoriet? Een groot McChicken menu met tweemaal frietsaus en een cola zonder ijs. Overigens maak je me ook vrij happy met een bezoekje aan Smullers. Hea-ven! Beetje jammer dat dit alleen op treinstations zit en dan vaak ook nog eens achter de poortjes. Eeuwig zonde!

Zoet of zoute popcorn?

Zout, zeker weten. Hoe zouter hoe beter. Laat die nieren maar overuren maken. Weet je wat ook lekker is? Zoute popcorn met caramel. Best of both worlds

Wat is je favoriete ijsje?

Wat is je favoriete ijsje?

Omdat ik best een die hard koukleum ben, maak je mij niet per definitie blij met ijs. Tenminste, het ligt hier nooit lang in de vriezer hoor en als Jeroen voorstelt om een ijsje te halen dan weiger ik niet ofzo. Maar je behaagt mij meer met een patatje met, haha. Warm uiteraard.

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit op hebt

Hmmmm, ik eet vrij regelmatig taart en ik weet niet zeker of ik mijn favoriet heb gegeten of dat het meer een fantasie is. Iets zoetigs, maar niet te en dan graag ook iets hartigs erin. Snickers in taartvorm?

Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?

Miss Gierig vind het zonde om veel geld uit te geven aan thuisbezorgen, maar een frituurpan hebben we zelf ook niet meer. Overigens vinden we het echt geen moeite om naar de snackbar te rijden hoor.

Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?

Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?

Kaas vind ik lekker, maar dan wel op een bruine boterham, op een tosti of door een pastagerecht. Geef mij maar een schaaltje M&M’s met pinda’s graag.

Wat is je favoriete tussendoortje?

Chips. Wat is dat toch lekker. Ik wilde dat het gezond was. Dat je er elke dag minimaal 200 gram van moest eten. Jammer he? Op dit moment kan ik mij beheersen om twee keer per week wat chippies te eten, maar oh, wat zou het fijn zijn als je zonder consequenties kon eten!

Warme of koude appeltaart?

Hmmm, Dan maar warm. Op zich is appeltaart niet perse mijn favoriet, maar als ik gedwongen word, dan graag warm. En zonder rozijnen of andere fratsen erin. Slagroom hoeft ook niet.

Wat bestel je het liefst op een terrasje?

Wat bestel je het liefst op een terrasje?

Euh, bittergarnituurtje, lekker! Behalve als ze nachochips uit de oven hebben, Yum! En dan hoop ik maar dat mijn gezelschap dit niet blieft, haha. Lekker alles voor mijhij!

Welke snack ligt er naast je patat?

Momenteel ben ik dol op de Good old Saterol. Maar met een kaassoufle, een frikadel of kroket maak je me ook wel blij hoor. Bamihap ook prima. Ik eet wel.

Wat is je favoriete chipssmaak?

Cheese Union. Wat wel een beetje jammer is, is dat je adem daar niet echt lekker op gaat. Ik maak de man des huizes dus absoluut niet blij als ik deze smaak eet. Maar ik vind Thai Sweet Chilli, ordinaire kaasknabbels of geribbelde paprika of naturel ook prima hoor.

Oh man, ik heb me een trek gekregen! Wat is jouw allerfavorietste snack?

25 Comments

  • Naar aanleiding van jouw blog van gisteren heb ik chips in huis gehaald, kaasknabbels welteverstaan. Tóch ben ik chips snel beu, doe mij maar lekker drop ofzo, ben ik uren zoet mee.
   Verder uiteraard de Mac, patatje stoof en daarbij een viandel speciaal. Ben ik effe blij dat het vandaag donderdag- frietdag is.

 1. Hier nog een rasechte snacker! Vooral voor een lekkere burger mag je mij wakker maken.

 2. Wat een lekkere tag. Deze had ik nog nooit eerder voorbij zien komen.
  Krijg gewoon zin in al die lekkere snacks. Prachtige foto’s heb je gebruik. Ik ben ook dol op heerlijke snacks, ik denk dat ik deze tag van je ga overnemen en ga beantwoorden op mijn blog. Leuk om te lezen wat jouw favoriete snacks zijn.

 3. Trek krijg ik er zeker van! Ik ben echt een Koekiemonster! Chocolade ligt maanden in de kast, maar koekjes……

 4. Dit is nu eens een tag waar ik oprecht blij van word, haha! Ik hou namelijk énorm veel van snacken en ik vind het dan alleen maar leuk om te zien dat ik niet de enige ben. Zoetigheden, chips of chocolade, … Voor mij mag het allemaal!

 5. Ik ben niet zo van de snacks. Maarrrrrr… ik heb een allioli verslaving, dus bij een glas wijn crackertjes met deze romige knoflookolie, mmmmmmm!

 6. Ik hou ook wel van een lekkere snack, maar ik ben dan wel weer fan van KFC! Ik ben al best wel lang niet meer naar de mac geweest. Ik ben echt chips verslaafd helaas , mijn voorkeur gaat uit naar lays paprika ribbel

 7. Ik zweer bij Kip9, Quarter Pounders en zoute sojacrackertjes met zwarte bonen. Vreet mezelf kapot in die dingen, zo lekker. Niet knetterongezond alleen dat zoutgehalte; niet om over naar huis te schrijven. Je hebt trouwens ook zo’n mixzak van Red Band met van die gesuikerde sleutels, zoete aardbeitjes, paddestoeltjes en van die zure stengels. Dat zijn ook mijn besties. En dan vooral die sleutels, waar er meestal maar 3 van in zo’n zak zitten. Zo verveeln’d!

 8. Krijg er al helemaal honger van, wat een leuke tag! Ben niet echt verslaafd en hou het voor de feestelijke momenten, maar bitterballen gaan er hier altijd in 😀

 9. Haha ja ik kreeg ook honger van je tag. Warme appeltaart zou ik nu geen nee tegen zeggen. Ook zonder fratsen 😉

 10. Ik heb er inmiddels ook trek in gekregen haha! Ik kan niet zo goed kiezen, ik kan genieten van een lekkere tosti maar oook pizza gaat er goed in.

 11. Wat een leuke tag! Ik denk dat ik hem ook maar eens in ga vullen, want ik ben ook dol op snacken!

 12. Wat een leuke tag! Ik eet ook heel graag M&M’s en ben niet zo’n fan van ijs 😀 xx

 13. Zo! Jij bent van de snack 🙂 Grappig genoeg las ik de vraag over het bestellen op een terrasje en mijn eerste gedachte was: “Zou ik nu een trippel biertje zeggen of een Pinot Grigio of anders toch een wodka lime”… Rory het gaat over SNACKS! ok ok. Maar ook ik houd van snacken hoor. Alleen niet teveel. Met een tosti maak je mij blij. Of heel soms bitterballen. Sushi. Of anders van die lekkere gedroogde worst. Mjam.

 14. Je vraag is te lastig! Ik kan niet kiezen haha! Geef mij maar iets hartigs als ik dan toch moet kiezen

 15. Deze tag is altijd zo leuk! Ik ga zelf ook graag naar de Mac. Ik eet er graag een happy Meal, omdat ik dat precies op krijg haha (en de speeltjes zijn stiekem ook nog leuk)

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.