Hoewel ik al een kleine shopsessie had gehouden in mijn eerste trimester, was het natuurlijk ontzettend tof om direct na de onthulling van het geslacht van onze zo gewenste baby gericht te kunnen shoppen! De eerste babyshoplog en de unboxing van de Blije Doos kun je zometeen bekijken.

Prenatal

Na de echo en de onthulling, reden man en ik met ons hoofd in de blauwe wolken richting het oosten. Ik dropte Jeroen bij Baptist, een walhalla voor mensen die dol zijn op houtbewerking en reed zelf door naar de dichtsbijzijnde Prenatal. Om de Blije Doos op te halen en eens even lekker wat items te scoren voor onze tweede zoon! Ik kocht niet bizar veel, vooral ook omdat ik nog veel kleding van Max bewaard heb en dat ook wilde doorspitten. Inmiddels zijn er wel weer wat items bijgekomen, maar dat laat ik jullie een andere keer zien.

Ga lekker zitten en geniet van mijn aankopen en de inhoud van de Blije Doos!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

24 Comments

 1. Leuk een jongentje! Ik had ook veel naar meisjeskleding gekeken, voor jongens vond ik het wel lastiger. Gefeliciteerd nog!

 2. Altijd leuke bijkomstigheid van de zwangerschap! De blije doos, ik vond het altijd een feestje deze uit te pakken

 3. Wist niet dat zulke dozen bestonden! Wat leuk zeg! Ik vind baby kleertjes en spulletjes altijd zo lief.

 4. Een jongetje… proficiat…
  ik zou zoveel meer willen zeggen, maar wegens de definitief ongewenst biologisch kinderwens hier, doet me het filmpje kijken ws gewoon te veel pijn! Toch van harte proficiat!

 5. Blijft fijn he, zo’n cadeautje uitpakken? Sowieso is alles dat met de baby te maken heeft leuk in deze periode, vind ik.

 6. Ik moet bij De blije doos ook altijd aan Brigitte Kaandorp denken. In een conference zegt ze dat je na de bevalling juist geen blije doos hebt….

 7. Haha, ik heb hetzelfde als Nicole hierboven haha. Wat leuk dat je een jongen krijgt. Heerlijk! Ik ben echt een jongensmoeder. Lijkt me leuk om de twee karakters met elkaar te vergelijken.

 8. Hartstikke leuk dat je er weer een jongetje bij krijgt! Wil je nog een grappig verhaal lezen over een mooie Nederlandse jongensnaam? Dan moet je even op mijn site kijken…

 9. Gratis babyspullen zijn altijd leuk toch, haha. Al moet ik zeggen dat je ook wel een hoop troep krijgt trouwens hoor. Maar de blije doos is wel oké, al blijf ik het een vreemde naam vinden…

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.