Herken je dat? Dat je echt niet zonder iets of iemand kunt? Dat je je zo onthand kunt voelen als je niet samen bent? Bijna hulpeloos! Vandaag een ode aan mijn alles en ik begin met een opsomming van de geweldige kwaliteiten, want wat ben jij de afgelopen jaren onmisbaar geworden in mijn leven!

 • Je bent met recht mijn steun en toeverlaat. Een maatje.
 • Iemand die me laat lachen en soms laat huilen.
 • Iemand die elke nacht naast me ligt en nooit van mijn zijde wijkt.
 • Je helpt me socialer te zijn, om meer contact te hebben met de buitenwereld.
 • Stimuleert me om me te ontplooien met mijn website.
 • Je bent er voor me als ik gewoon een suf spelletje wil doen.
 • Ik kan je altijd foto’s laten zien van dingen die ik meemaakte.
 • Je haalt herinneringen met mij op en praat me bij over actualiteiten.
 • Samen maken we de mooiste foto’s en video’s.
 • Ik kan met je shoppen en je zorgt dat ik niet verdwaal.

Hoewel deze ode ook zeker echt voor mijn lieve man geldt, gaat het eigenlijk over mijn andere liefde, mijn Samsung smartphone. Een prachtige S7 in een rosegolden uitvoering. Je mag mij oppervlakkig vinden, dat ik zoveel om mijn smartphone geef, maar dat maakt me echt niets uit. Ik vind het namelijk geen zonde om toe te geven dat ik verknocht ben aan dat ding. Een smartphone-detox? Mij niet gezien. Zeker nu ik mijn website heb, vind ik hem nog meer onmisbaar.

Samsung Smartphone

Samsung smartphoneWaarom een Samsung smartphone en geen Iphone of ander merk? Ik begon way back met een Motorola, zo een waar je iemand met gemak een hersenschudding mee kon slaan. Daarna volgde een Nokia maar al snel had ik mijn eerste Samsung te pakken. Eentje die je open kon klappen en met strasssteentjes, hoe fout! Ik stapte even over naar Blackberry, maar al snel ging ik weer terug naar Samsung waar ik na een aantal Notes toch naar een kleiner model ben gegaan. Waarom ik bij Samsung blijf? Omdat ik er niet aan moet denken om weer helemaal opnieuw mijn weg te vinden met een nieuwe, andere smartphone. Ik word al helemaal kriegel als ik een Ipad in mijn handen krijg en daar mijn weg in moet vinden! Nee, definitely een Samsung-meisje!

In mijn opsomming hierboven laat ik al een beetje doorschemeren wat voor soort apps ik gebruik met mijn Samsung smartphone. Eerder stelde ik al een top tien op van mijn meest gebruikte apps en daar is weinig in veranderd. Ze zijn voor mij redelijk onmisbaar.

Ook vind ik het belangrijk dat mijn Samsung smartphone goed beschermd is. Ik ben best onhandig, soms zelfs tot op het lompe af. Er zijn geregeld telefoons van mij in het toilet, in bad of van een trap gevallen. Het liefst op een zo’n hard mogelijke ondergrond zodat je zeker weet dat het zweet je op je rug staat van angst. Inmiddels ben ik zo verstandig om een screen protector op mijn scherm te bevestigen. Nu zitten daar wat barstjes op, maar gelukkig niet op mijn smartphone.

Hoesje

Hoesje

Niet alleen het scherm wil ik mooi houden, maar de rest ook. Er gaat dus ook een hoesje omheen, het liefst een flexibele variant. Omdat ik zelf ook niet elke dag hetzelfde wil dragen, heb ik een ruime variatie in hoesjes. Dit mede dankzij mijn Chinese vrienden, haha. Ideaal om voor een paar pegels een fashionable hoesje te bestellen.

Een ontzettend oppervlakkig artikel, maar ik vind dus niet dat een smartphone zo’n taboe hoeft te zijn. Zolang je er gezond mee omgaat (daar probeer ik in ieder geval wel op te letten), mag je best uitkomen voor je liefde voor je telefoontje, toch?

Dit artikel bevat een samenwerking.

16 Comments

 1. I am a loser voor telefoon hoesjes. Heb er echt zoveel kleuren, soorten en printjes. Altijd erg leuk om aan te passen met je mood.

 2. Ik vind het juist leuk dat je hierover schrijft. Bij ons zit op sociale gelegenheden iedereen op ze telefoon. De opa van mijn man lost dat goed op. De gene die als laatste zijn telefoon opbergt mag de vaatwasser inruimen. dat wil natuurlijk niemand dus die telefoons zijn zo weg:)

 3. Hahaha, je had me beet daar in het begin. Erg leuke blogpost. Ik ben een Apple-mensje, maar zou misschien wel eens durven overschakelen naar Samsung… Ik vind de laatste iPhones een beetje te veel van het goede worden.

 4. Samsung <3 Ik heb heel wat omzwervingen gemaakt maar uiteindelijk ook bij Samsung aangekomen. Ik had zo'n fantastisch schermbeschermertje, tot mijn jongste oogappeltje dat er met zijn vaardige vingertjes afgepulkt had. Misschien zometeen maar weer eens een nieuwe kopen om verdere beschadigingen te voorkomen 😉

  En ik ben fokking jaloers op je hoesjes. 😉

 5. jaaaa team android!!!
  ik ben ook zo verliefd op mijn samsung!
  voor mij geen ander merk dan Samsung haha

 6. Zo, dat ging even een kant op die ik niet verwachtte 🙂 Ik ben juist bezig om niet teveel meer met die smartphone bezig te zijn. Het wordt gewoon even teveel. Ik heb nu een heel handige app die behoorlijk confronterend is (Moment) en laat zien hoe achterlijk lang en veelvuldig ik op dat schermpje tuur…

 7. Toen ik de titel van dit blogbericht las, dacht ik niet meteen aan je smartphone. Ik ben eerde voor iPhone maar ik kan ook geloven dat samsung goede smartphones heeft! Toffe hoesjes heb je.

 8. Whahaha, ik dacht dat het over je man ging!! Het is echt een prachtige telefoon hoor, zeker weten. Ik ben uiteindelijk weer voor een zwarte gegaan, maar heb ook echt wel even getwijfeld over een roségouden..

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.