Er zijn van die vragen die niemand ooit aan je stelt. Niet omdat ze per se gênant zijn, maar omdat je er niet zo snel op komt. Als je me een beetje kent, weet je dat ik dol ben op vragen beantwoorden. Persoonlijke vragen, maar ook achterlijke feitjes en weetjes. Maaike tagde mij in haar versie van 15 dingen die niemand aan je vraagt, dus ik kon natuurlijk niet weigeren om deze vragen te beantwoorden.

Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Euh, die deuren zitten er toch in om ervoor te zorgen dat je kleding weggeborgen zit? Ja dus.

Neem je miniflesje shampoo mee uit hotels?

Nah, meestal niet de beste kwaliteit, tenzij je touwhaar wilt.

Heb je ooit een straatnaambord gepikt?

Nee, wel ooit bij de Kringloop een bushaltebord gekocht. Vond ik cool. Ik was een tiener, dus vergeef me.

Gebruik je To Do-lijstjes?

Als ik heel veel moet doen op mijn werk wel. Voor mijn website sowieso. Ook als een soort inspiratielijstje waar ik over wil schrijven of video’s over wil maken.

Heb je sproeten?

Heb je sproeten?

Volgens mij niet. Misschien als je heel goed kijkt, maar ik zie ze niet na een vlugge blik in de spiegel.

Heb je ooit in de bosjes geplast?

Ik heb verwoede pogingen gedaan, maar mijn plasstraal is zo bipolair dat alles, lees ALLES, zeiknat werd vanaf waar de straal begon en eindigde. En alles er tussenin. Benen, broek, ondergoed, schoenen. Alles. Inmiddels heb ik een sterke blaas die een flink aantal uur plas op kan houden.

Hoe groot is je bed?

Ik ben niet aan het meten geslagen, maar we hebben twee aparte matrassen van 90 bij 220 cm, overigens geen uitstekende ombouw. Do the math…

Ben je lui?

Als je “Lui” opzoek op Wikipedia staat mijn foto erbij. Ik ben het in zijn puurste, ongerepte vorm. Ik ben zo lui dat als we lopend zouden moeten vluchten, ik in een greppel zou gaan liggen en op mijn einde zou wachten. Snap je?

Is er iets waar je je nu aan irriteert ergert?

Daar hoef je niet zoveel voor te doen. Maar ik zou vooral even dit artikel: vijf dingen waar ik mij aan erger even lezen.

Kauw je op potloden en pennen?

Nee! Stel je voor dat Bradley Cooper opeens binnenloopt en hij heeft een pen nodig. Oké, even back to reality, Arie Boomsma dan.

Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nope. Moet eerlijk zeggen dat ik mijn menig over deze vorm van vrijetijdsbesteding wel heb bijgesteld na leuke verhalen van vriendinnen. Max mag er zich er best bij aansluiten, mocht hij dat ooit willen.

Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Euh nee. Verschrikkelijk. Geef mij maar the real deal.

Tel je de treden als je de trap oploopt?

Nee. Ik ben vooral bezig zo ongeschonden mogelijk boven te komen. En aan het balen waarom we geen lift hebben. Lui hé.

Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Dansen & Moi zijn een vrij ongelukkige combinatie. Met en zonder muziek. Ik heb nog net geen verbod zeg maar.

Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?

Geen hogere wiskunde lijkt me. Maar aangezien het olielampje van onze auto elke 2,5 a 3 maanden gaat branden, vullen we hem gewoon weer even bij.

Zo. Je bent weer een aantal onzinnige dingen van mij wijzer. Wil je meer? Stel je vraag hieronder in de comments. Ik beantwoord hem zeker!

 

37 Comments

  • Eke Reply

   Haha, dankjewel! Niet een eigenschap waar je trots op kunt zijn, maar hey, tis niet anders.

 1. Van Bradley Cooper naar Arie Boomsma? Ik zeg: geloven dat alles mogelijk is en wie weet … Ik denk dat ik maar een gloednieuwe reservepen in mijn tas houdt…voor het geval dat 😉

 2. Hahaha ik heb echt een tik dat ik altijd die shampooflesjes uit hotels meeneem, maar ze eigenlijk nooit thuis gebruik haha.

 3. Ik lees je stukje net voordat ik het dorp in ga. Inmiddels ben ik al helemaal vergeten waarvóór ook alweer. Ter hoogte van ‘Arie Boomsma’ ging ik definitief de vangrail in. Type ‘veel kaak, weinig wol’. Ik ga morgen het stelen van een naambord met mijn eigen achternaam plannen! In Leiden schijnt er één te bestaan. Maar grootheidswaanzin gecombineerd met vandalisme, daar ben ik niet voor. Als ik straks niet uitgeput ben van het winkelen – ik houd niet van drukte – kan ik beter zelf deze tag invullen.

  • Eke Reply

   Hahaha, heerlijke reactie! Ben benieuwd naar jouw versie, Jascha!

 4. Inderdaad erg ongewone vragen! Ik neem nooit de shampoo mee uit het hotel, maar wel de handzeepjes, leuk voor als er gasten komen logeren in mijn eigen huis! Tekenfilms vind ik echt nog steeds top, kan echt geen nee zeggen tegen een goede animatiefilm of een oude Disney klassieker ^^

 5. Leuke tag zeg! Grappige vragen die inderdaad niet snel gevraagd worden. Ik kijk tegenwoordig wel weer tekenfilms, met de kinderen haha!

 6. Hahaha geweldige vragen en antwoorden. Vind het tof dat je dat op deze manier doet. Misschien niet direct een vraag die niemand zou stellen maar wel een leuke vind ik. Als je maar een plek op de aarde mocht kiezen waar je naar toe zo vliegen, wat zou dat zijn?

  • Eke Reply

   Wat Leuk! Euhm. Ik denk New York! Maar wel met een zak geld graag, haha

 7. Haha, supergrappige vragen, vooral omdat ze zo random zijn. Maar sommige antwoorden zijn best nog interessant!

 8. Leuke vragenlijst! Ik neem vaak de shampootjes wel mee omdat ik er altijd een verrassend goed resultaat mee heb. En altijd handig voor mee op reis of weekendje te nemen 😉

 9. Hahaha boks voor de lui. Of nee, laat maar, daar word ik moe van.
  Straatnaambord heb ik overigens wel gejat. Ik wilde een bord van de straat waarin mijn ouderlijk huis staat. Gingen we tijdens een feestje roven met sleutel 13. De volgende ochtend stond de helft van de verkeersborden uit de wijk binnen.

 10. Haha! Leuk overzichtje zeg! Er zijn er een aantal bij waarom ik erg moest lachen. 😉

 11. Flesjes meenemen uit hotelkamers doet me spontaan denken aan Ross Geller uit Friends. Voor zij die geen Friends kijken: Ross neemt àlles mee, zelf de batterijen van de afstandsbediening 😉

 12. Haha, heerlijk. Iik neem altijd van die plastic netjes mee voor onder de douche (voor als je te lui bent om je haar te wassen #dikketip) haha

 13. hele leuke tag! ik heb altijd een tik dat ik shampoo conditioner enz meeneem uit t hotel

 14. Leuk om jouw antwoorden te lezen. Een bushalte bord van de kringloop is eigenlijk wel beter als ik heb gedaan., 😉 Maar wat je nu met die dingen moet…

 15. Hahaha hilarische antwoorden, voor het plassen hebben ze trouwens plasgootjes ontworpen (werkt echt ;-)).

 16. Hoe kom je daar nu bij, of je slaapt met de deuren van je kast open of toe. Zo een grappige vraag 🙂 De mijne zijn altijd toe hoor!
  En eigenlijk durf ik de trap treden wel al eens tellen, maar heus niet altijd.

 17. Hahaha, wat een geinige vragen. Leuk op geantwoord! Wie slaapt er trouwens met de kastdeuren open? Daar zit vast een verhaal achter

 18. Er zitten echt superleuke vragen tussen. Leuk om zo meer te weten te komen van iemand

 19. Ja, een echte scout in hart en nieren. Ik heb afgelopen weekend voor het eerst in jaren lopen prutsen met hout en touw, maar het is gelukt!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.