De maand februari eindigt met rasse schreden en ik zal opgelucht zijn wanneer deze leuke, maar ook enorm drukke maand achter de rug is. Kijk je mee in Eke’s week: week 8 met picknicken, knip- en verfbeurt en uit eten en wat ik verder allemaal deed?

Zondag

We hebben een heerlijke relaxte dag! Naast het standaard vele wassen op zondag ben ik ook wat aan het vogelen met mijn nieuwe softboxlampen en maak meteen foto’s voor de winactie voor komende dinsdag.

winactie

’s Avonds kijken Jeroen en ik wat series en dan is het weekend alweer afgelopen!

Maandag

We gaan weer lekker aan de slag vandaag! Met mijn collega’s Linda en Marit lach ik wat af en tussendoor werken we ook wel, haha.

LuckyTV

Jeroen gaat ’s avonds sporten en ik kijk op mijn laptop wat filmpjes van LuckyTV. Ik lach me het schompes, wat is dit geweldig 😀

De video waarin ik mijn bevindingen van Primark Make-up laat zien, komt vandaag online. Heb jij hem nog niet bekeken, doe dit dan alsnog!

Dinsdag

Max&Mamma-dag part I! We slapen samen heerlijk uit en rommelen wat in huis. Daarna gaan we met de auto door de wasstraat, wat Max wel een beetje eng lijkt te vinden, maar hij blijft rustig. Boodschappen moeten er ook nog gedaan worden en als we thuiskomen eten we lekker een broodje.

naar buiten

Het middagslaapje wil niet zo lukken, en aangezien het echt mooi weer is, besluiten we naar buiten te gaan en wat lekkers mee te nemen om in de speeltuin op te smikkelen.

Geklommen

Er moet een hoop geklauterd en geklommen worden, wat Max al heel goed zelf kan.

vader en zoon

Jeroen is vroeg klaar op zijn werk en komt ook naar de speeltuin toe. Vader en zoon kijken nog even samen naar de eendjes en de vissen.

Vandaag kwam ook de review online van een superfijn product: Nivea Micellair Water. Mijn favoriet onder de makkelijke en snelle reinigingsproducten!

Woensdag

Vandaag een dag zonder foto’s, sorry! Wel kan ik je even kort vertellen wat ik deed: eerst een arbo-artsgerelateerd bezoekje en daarna aan het werk. ’s Avonds was ik ontzettend gesloopt en afgemat en heb ik alleen maar op standje leavemealone naar mijn laptop gestaard, haha.

Donderdag

Laatste werkdag van de week alweer! Voor mijn gevoel gaat hij tergend traag, maar misschien komt dat ook omdat Jeroen mij al vroeg gebracht had, vanwege het rotweer. Maar, aan alles komt een einde en zo komt Jeroen mij ook ophalen en halen we samen Max op van de Boerderij (zijn kinderopvang is op een boerderij, fantastisch!)

Flammkuchen

Jeroen eet pizza en ik probeer Flammkuchen. Wat mij betreft een gevalletje van: doemaargewooneenstukkieennietzo’nheelding. Prima te eten hoor, maar na een halve wil je gewoon je nest in en wachten tot het over gaat.

De afgelopen twee maanden maakte ik weer een zooitje beautyproducten op. Wil je weten of ze bevielen of niet, kijk dan even de video!

Vrijdag

Weeeeeheeeekend! Man, ik ben er nog nooit zo aan toe geweest als deze week.

Max en ik worden rustig wakker, eten wat en gaan dan douchen samen. Nadat we zijn aangekleed gaan we langs de apotheek en daarna halen we nichtje Amelie op die gezellig komt spelen. We gaan met zijn drieën naar de supermarkt, eten daarna een broodje en daarna gaan we lekker naar buiten.

Amelie

We gaan drie speeltuinen af en zien onder andere twee parende katten en een man met een fikse bouwvakkerspleet, waar natuurlijk door de kinderen wat gezegd van moest worden, haha. Na vier valpartijen een een scheur in de broek van Max rijker, besluiten we naar huis te gaan. Amelie en Max kijken lekker een filmpje en ik kon vast gaan hakken en snijden voor de lasagna van die avond.

We eten vroeg, want moeders gaat naar de kapper! Sylvana van Bubbels Haar Salon gaat mij knippen en kleuren. Ze laat merken dat ze heel goed doorheeft wat wel en niet bij mij past, erg fijn!

Eindresultaat

Het eindresultaat is supermooi! Binnenkort komt er een artikel online waar in ik vertel welke technieken er gebruikt zijn bij het kleuren en knippen.

Zaterdag

Rond een uur of acht gaan we uit bed en ontbijten we lekker.

aardbeien

Een croissantje met aardbeien, zo lekker!

Daarna kleden we ons aan en gaan we even langs mijn ouders. Thuis eten we een broodje en op een gegeven moment gaat Max naar bed. Ik ga vast wat inkopen doen voor zijn traktatie op de Boerderij, want woensdag zal ons ventje alweer drie jaar worden!

Jeroen en Max gaan avondeten en ik maak me rustig aan klaar, broer Rutger komt mij halen en samen halen we broer Joshua op. Daarna rijden we naar Emmeloord waar broers Berend en David ook zijn, we gaan lekker uit eten met zijn vijven! Waarom? Ik schreef er dit artikel over.

Uit eten

Tapas

We eten gezellig Tapas bij Eindeloos in Emmeloord, we lachen veel en besluiten dit veel vaker te doen!

Dat was ‘em dan, de een na laatste drukke week voorlopig! De komende week mag ik weer naar het ziekenhuis, vieren we Max zijn verjaardag en gaan we twee basisscholen bezoeken voor Max. Daarna keert de rust vast snel weder!

1 Comment

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.