Weer een product wat ik uit mocht testen via een testpanel, dat vind ik zo leuk om te doen! Vandaag ga ik je alles vertellen over Nivea Verfrissend en Verzorgend Micellair Water.

Nivea Micellair Water

Micellair water

Over Nivea hoef ik je vast niet veel te vertellen, iedereen kent dit merk wel, toch? Miscchien is het interesanter om iets meer te vertellen over Micellair Water.

Micellair water heeft een magneetwerking waarbij olie, vuil & make-up worden aangetrokken via micellen. Micellen zijn microscopisch kleine deeltjes die vuildeeltjes als make-up en overtollig talg omsluiten.

Nou, dat is wel duidelijk toch? Je kunt dus je gezicht reinigen met Micellair Water in plaats van Milk en Tonic. Nou, die Milk en Tonic kunnen dus de prullenbak in! Euh, wacht nog maar even. Over een paar weken zal ik je vertellen wat de juiste gezichtsverzorgingsroutine is.

Wat voor nu even het belangrijkste verschil is tussen een Tonic en Micellair water, is dat de eerste een verzorgende werking heeft, terwijl de laatste enkel reinigt. En dat doet ‘ie me toch een partijtje fijn! Ik vind het nadeel van je gezicht reinigen met Milk en Tonic, dat je toch aardig je gezicht aan het bewerken bent. Mijn huid voelt daarna altijd geïrriteerd en trekkerig aan. Met deze Micellair Water heb ik geen moment irritatie of droogte gevoeld, wat ik echt een pluspunt vind. Komt denk ik toch doordat er toch een stukje verzorging in zit in de vorm van vitamine E. Ook heeft het geen overheersende geur.

Als ik een minpuntje moet bedenken: de opening is wat te groot waardoor je snel morst en niet lang met een flesje doet. Een iets kleinere opening zou een goede oplossingen kunnen zijn. Ik vind dit product zeker een aanrader, als je net als ik een gevoelige huid hebt.

Nivea Micellair Water is verkrijgbaar bij de drogist en kost € 5,99. Regelmatig zijn er 1+1 gratis-acties en dan kun je voordelig inslaan.

6 Comments

  1. Ik heb deze nog nooit geprobeerd! Misschien als mijn Lush spulletjes op zijn eens proberen!
    Nivea is wel altijd mijn favoriet 🙂

  2. Ik ben helemaal fan van micellair waters, ik vind ze ideaal en heerlijk ! Ik heb deze nog nooit geprobeerd.

  3. Pingback: Eke's week: week 8 met picknicken, knip- en verfbeurt en uit eten - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.