Week twee is gestart! Een week vol afspraken buiten de deur. Ik houd jullie niet langer in spanning en trap meteen af! Lees en kijk je mee met Eke’s week: week 2 met eindelijk een vakantie geboekt en twee keer ziekenhuisbezoek?

Zondag

Na het ontbijt kleden we ons aan om richting de ballenbak te gaan. We gaan met Jeroen zijn broer, verloofde en dochter. Terwijl de kinderen (en Jeroen, haha) lekker rauzen, kletsen wij bij met een bak koffie en thee.

Ballenbak

Na het eten van een tosti en poffertjes gaan we weer naar huis, Max slaapt als een roos die middag en na zijn slaapje gaan we nog even naar mijn ouders.

Mallorca

Bij mijn ouders hakken we wat laatste knopen door en boeken we onze vakantie! Heerlijk met zijn vijven naar Mallorca in mei, ik heb er zo’n zin in! Heb je nog tips wat we echt moeten zien of doen op Mallorca, laat het zeker weten in de comments!

Maandag

Vandaag weer lekker aan het werk en meteen boodschappen doen voor de nieuwjaarsbijeenkomst. De ochtend vliegt voorbij zonder mijn eigen werk aan te raken, maar gelukkig kan ik dat in de middag goedmaken.

Thuis, na het avondeten kijk ik nog wat Youtubefilmpjes en samen met Jeroen plof ik op de bank voor De slimste mens. Mijn oog valt op onze mongolide kat en vanbinnen moet ik hard lachen.

mongolide kat

Dinsdag

De eerste Max&Mamma-dag van de week! Max kruipt lekker bij mij in bed en samen bladeren we het Intertoys-speelgoedboek door. Daarna ontbijten we lekker met yoghurt, fruit en granola.

ontbijt

We douchen lekker met zijn tweetjes en daarna fietsen we naar het centrum. Even de Etos in voor nieuwe face wash en bij de Xenos checken of mijn bestelde items al binnen zijn. Helaas!

Daarna fietsen we door naar de poelier om voor Jeroen een broodje kip te halen. We treffen hem daarna bij het ziekenhuis voor onze tweede afspraak bij de Gynaecoloog. Gelukkig, goede uitslagen van de testen die gedaan zijn! Wel kiezen we ervoor om een kijkoperatie met baarmoederfoto te laten doen. Over twee weken hebben we opnieuw een afspraak met de Gynaecoloog en kan ik meteen door naar Anesthesie en het planbureau om de operatie te plannen. To be continued dus!

Ook ben ik precies over een maand jarig! In dat thema kwam vandaag mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag online. Heb jij het al bekeken?

Woensdag

Aan de bak! Alleen vandaag nog en dan heb ik alweer weekend! Waarom? Dat zie je bij Donderdag.

Stapel werk

Ik werkte een flinkel stapel weg vandaag en zat in een goede flow. Zo fijn weer na al die tijd te strugglen!

Het werd snel vijf uur en na een heerlijke prak boerenkool bracht ik Max naar bed. We hebben met zijn tweetjes nog best lang grapjes liggen maken totdat ik toch echt naar beneden ging. Even lekker dom video’s en tv-programma’s kijken. Vroeg naar bed, want donderdag moeten we om half zes op. De hel, hahaha.

Donderdag

Vroeg het bed uit, want ik moet om 8.45 uur in het ziekenhuis in Amsterdam zijn. Ook moeten we Max eerst nog naar mijn ouders brengen, die zo lief zijn hem naar de opvang te brengen, want zelf zouden we dat niet redden qua tijd.

Ziekenhuis

We waren lekker op tijd, een uur te vroeg zelfs, maar beter dat dan te laat komen, dat haat ik! Ik ben uitgenodigd door het Audiologisch Centrum om een nieuw botverankerd hoortoestel uit te testen voor een week. Ik wacht hier al redelijk lang op, bijna anderhalf jaar, dus het werd ook wel tijd. Het is enorm wennen, want het geluid is enorm anders. Er zitten verschillende standen op en die moet ik de komende week dus even uittesten.

Volgende week donderdag opnieuw en dan mag ik aangeven of ik hem zou willen of niet en dan gaan ze het toestel bestellen. Spannende week dus!

We waren vrij op tijd weer thuis, rond elf uur. Jeroen moest weer werken en ik had de tijd hard nodig om foto’s te maken voor het artikel van volgende week dinsdag en om twee video’s op te nemen. Fijn om daar even tijd voor te hebben, want de middagslaapjes zijn ook niet meer gegarandeerd, haha.

Vandaag kwam ook mijn Aliexpressshoplog van januari online! Dit soort shoplogs zijn enorm populair en daarom ook leuk om te maken. Nog niet gezien, ga hem dan zeker even kijken!

Ook beleefde ik een mijlpaal, vanavond bereikte ik 250 abonnees op Youtube. Zo gaaf! Ik had nooit verwacht dat ik dit doel zo snel zou behalen en het geeft me enorm veel energie. Jullie zijn awesome!

Vrijdag

Vanmorgen weer redelijk vroeg op, want Max gaat naar Peutergym! Een tijdje geleden ben ik al gaan kijken en heeft Max een lesje meegedaan, maar nu gaan we echt starten, zo leuk! Maite, het nichtje van Max, gaat al een tijdje naar gym en na afloop ging Max lekker bij haar spelen.

Ik vloog even de stad in om een boodschapje te doen en dronk daarna nog een kop thee toen ik Max weer ophaalde bij mijn schoonzus. Daarna naar huis, want ik voelde schoonmaakkriebels. Die heb ik nooit, dus daar hebben we even goed gebruik van gemaakt, haha. De benedenverdieping is weer lekker gezogen en opgeruimd!

Ook nam ik een shoplog op van mijn aankopen bij Xenos en Action. Deze zal in februari online komen.

Een fotoloze dag, bedenk ik me nu. Jammer! Ik zal het zaterdag proberen goed te maken! Wel heb ik een link naar de Styletonebox-unboxing! Heb jij hem al gezien?

Zaterdag

Jeroen ging vroeg uit bed omdat hij naar de kapper ging. Max kwam lekker bij mij op bed liggen en we lazen samen wat boeken en deden wat spelletjes op mijn telefoon. Toen Jeroen weer thuis was aten we lekker een croissantje en daarna gingen Jeroen en Max buiten een beetje klussen. Kon ik op mijn gemakje nog wat nagellakjes swatchen voor mijn artikel van komende dinsdag en uitgebreid douchen.

In de middag ging ik aan de slag om wat video’s te editen en schreef ik wat artikelen af. Aan het einde van de dag ging Max nog even met zijn nichtje spelen en daarna aten we heerlijk lasagna. De avond waren we heerlijk met zijn tweeen, beetje tv kijken enzo.

De komende week hebben we de verjaardag van mijn nichtje, werk ik twee dagen en ga ik donderdag weer naar het ziekenhuis voor mijn gehoorapparaat.

Wat zijn jouw plannen voor de komende week?

 

4 Comments

  1. Zo lekker he, om een vakantie te boeken. Dit jaar voor het eerst in lange tijd een vakantie in eigen land. 🙂

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.