Het is weer zo ver, de Styletonebox viel weer op de mat! Ik was vrij en ik zat er dus al een beetje op te wachten en gelukkig was de postbode op tijd!

Ben je benieuwd wat er deze maand voor spannende producten in zitten? Kijk dan snel de video!

Author

Na jarenlang enkel sporadisch mascara en een lippenbalsem gebruikt te hebben, heb ik mij sinds begin 2016 ondergedompeld in de wereld van make-up! Verder ben ik 32 jaar, werk ik als administratief medewerker en heb ik naast mijn liefde voor make-up een groot hart voor High Tea's.

2 Comments

  1. Wat leuk dat je iedere maand zo’n box ‘krijgt’! Misschien eens leuk om een aantal producten iets uitgebreider te reviewen? Ben wel benieuwd 😀

    • Eke Reply

      Is wel een leuk idee, al vind ik een review ook best pittig, haha. Ga er eens over nadenken!

Write A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.