Jaaaaaaaa, ik weet het. Alwéér een shoplog van Aliexpress??? Het is voorlopig (nou ja, denk ik) de laatste shoplog van Aliexpress, want ik heb nu alles binnen wat ik tijdens mijn laatste bestelling besteld heb.

Zo kun je onder andere zien wat ik aan sieraden, make-up opbergers, kwasten en ubergave sloffen bestelde. Ik houd je niet langer in spanning, want je wil natuurlijk gewoon graag die Aliexpress-shoplog van januari ’17 zien!

 

5 Comments

 1. Hoi Eke,

  Leuke produkten hoor. Jammer alleen dat je zoontje binnenkomt enzo, maar hij wil gewoon aandacht van zijn mama natuurlijk.
  Ik vraag me wel af hoe je staat ten opzichte van hoe het kan dat die producten allemaal zo goedkoop zijn…

  • Eke Reply

   Hij hoorde mij inderdaad kletsen en vond het maar wat interessant, haha.
   Tja, wel een gewetensvraag natuurlijk, want bijna iedereen weet natuurlijk dat er niet in de beste omstandigheden gewerkt is aan de producten en de kans dat er kinderarbeid in het spel is, is ook aanwezig. Ik probeer het goed te praten voor mijzelf dat als wij zouden stoppen met kopen, er daar geen werk en eten is, wat natuurlijk ook schrijnend is. Maar goed, dat is natuurlijk iets wat krom is rechtlullen.

 2. Pingback: Eke's week: week 2 met eindelijk een vakantie geboekt en twee keer ziekenhuisbezoek - EkeBrouwer.nl

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.