Eigenlijk had ik dit deel veel sneller online willen zetten. Korter op het vorige deel in ieder geval. Maar ja, geen tijd, geen zin, geen inspiratie, andere prioriteiten. Je kent het wel. Maar omdat ik toch weer lekker wilde schrijven, maar er momenteel niet heel veel spannends in mijn leven aan de hand is, besloot ik een deel 2 te maken van mijn gekeken Netflix-series. En dan vooral series die ik leuk vond en graag met je wil delen. Lees je lekker verder?

Dash & Lily

Deze afbeelding is van Netflix

Dash & Lily is een korte serie van acht afleveringen die zicht afspeelt rond de feestdagen. Een heerlijk, romantisch liefdesverhaal van twee tieners die elkaar op een bijzondere manier leren kennen, zonder elkaar ontmoet te hebben. En of ze elkaar dan uiteindelijk ontmoeten blijft spannend. Het is zo’n ultieme serie die heerlijk wegkijkt rond de feestdagen, maar ook echt prima om nu al te kijken. Ik heb het in een paar dagen uitgekeken, het is echt enorm verslavend!

Holidate

Deze afbeelding is van Netflix

Je hebt van die ultieme kerstfilms zoals Love Actually, maar de rest is meestal te corny om geloofwaardig te zijn. En toch blijf ik op zoek naar de ultieme kerstfilm. Eerlijk? Holidate is echt een prima kanshebber. Het is zeker geen cheesy en te ongeloofwaardig verhaal, maar een lekkere wegkijker met leuke hoofdrolspeler en een goed verhaal. En nu de laatste maanden van het jaar aangebroken zijn, kun je deze dus echt wel vast gaan kijken!

Emily in Paris

Deze afbeelding is van Netflix

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik meer van deze serie had verwacht. Het is een lekkere wegkijker hoor, daar niet van, maar heel hoogdravend? Mwoah. En toch heb ik best zin in het volgende seizoen wat nu opgenomen wordt. Het is een lekker wegkijkertje als de regen en wind tegen je huis aanklettert. Er avonden voor thuisblijven hoeft niet perse, gewoon een lekker opdebankmeteendekentje-serie.

The Duchess

Deze afbeelding is van Netflix

Deze serie mensen. Als je echt van vileine Britse humor houdt, dan is dit helemaal jouw serie. Maar nog wat. DE OUTFITS! Stiekem ben ik daar toch wel groot fan, ondanks dat ik niet bepaald een fashionista ben. Ik vind het gewoon zo fijn als karakters er net niet even standaard uitzien. Denk aan a la SATC. Het is gewoon in alle opzichten een fijne serie. Oké, de verhaallijn is wel een beetje vergezocht af en toe, maar dat vergeten we gewoon even.

The Bold Type

Deze afbeelding is van Netflix

DIT IS ECHT EEN VAN DE BESTE SERIES OOIT! Zo. There I said it. Outfits, verhaallijnen, karakters. Volgens mij kun je deze serie gewoon niet niet leuk vinden. Van elke karakter ga je houden en leef je mee. Het is lachen, maar ook huilen. Vooral het idee dat er gewoon nooit meer een seizoen komt. Dat het klaar is. Niet te doen.

Queen of the South

Deze afbeelding is van Netflix

De echtgenoot en ik hebben weinig raakvlakken op het gebied van films en series. Het is dus altijd een beetje een middenweg zoeken. Dus tipte verschillende mensen ons deze serie. Het verhaal is goed, maar wel een beetje langdradig en vergezocht in sommige scenes. Maar hey, we hadden we even een reden om tegen elkaar op de bank te hangen. Hou je van geweld, de wereld van drugshandel en af en toe a little romance, dan is dit zeker jouw serie.

Lupin

Deze afbeelding is van Netflix

Ik val nog een keer in de herhaling: DIT IS EEN VAN DE BESTE SERIES OOIT! Het was wederom een compromisserie die we samen keken, maar wat een fijne was dit zeg. Het feit dat het een Franse serie was, sprak me niet direct aan, maar het pakt je vanaf de eerste minuut. En het hoofdpersonage is ook best aangenaam, dus je snapt dat ik niet kan wachten tot er een nieuw seizoen komt.

Heb jij onlangs nog een leuke serie of film gekeken op Netflix die ik absoluut moet kijken?

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.