Al tijden spookte het rond in mijn gedachten. Een weekje vrij, helemaal alleen. Misschien zelfs even weg in mijn eentje. Toch voelde dat gek. Dat doet een moeder/vrouw toch helemaal niet? Totdat Jeroen zei dat hij het echt geen probleem vond en het mij heel erg gunde. Een weekje weg werd door Corona erg lastig, dus besloot ik een week vrij te nemen van mijn werk. Wat ik de afgelopen week gedaan heb? Ik vertel je er alles over!

Zaterdag – Wenkbrauwdag

Mijn week vrij begint natuurlijk echt pas op maandag, maar op zaterdag heb ik al een afspraak staan voor mezelf. Al twee keer eerder heb ik mijn wenkbrauwen onder handen laten nemen door Joyce van Moments Bodycare. Ook deze keer onderga ik een Henna Brow Shaping Treatment en zijn mijn wenkbrauwen weer strak en mooi geverfd!

Zondag – Podcastdag

Oké, helemaal Me-Time had ik op de zondag niet, maar wat word ik blij van even mijn hoofd leeg wandelen of de was opvouwen met een koptelefoon op. Heerlijk luisteren naar een podcast over True Crime, dat vind ik nou echt een cadeautje. Een fijne koptelefoon is daarbij een must en daarom ben ik erg blij met mijn exemplaar van www.hoesjesdirect.nl.

Maandag – Skincare- & Woonshopdag

Vandaag kan ik weer lekker terug naar huis als ik Max naar school heb gebracht! Na even thuis wat opgeruimd te hebben, rijd ik naar Almere voor een gezichtsbehandeling bij Illuminate Beauty. De behandeling die ik krijg is speciaal voor mijn rosaceahuid en dan voelt erg fijn! Na de behandeling voel ik mij enorm zen en rijd ik door naar Amersfoort om lekker in mijn eentje door Loods5 en Ikea te slenteren. Althans, dat is de bedoeling… Maar de eindtijd van Max’ school hijgt ook in mijn nek, haha. De Ikea sprint ik door en ik haal alleen het broodnodige (haha, echt niet!). Iets minder zen kom ik thuis aan, maar het is me gelukt!

Dinsdag – Samentijd

Omdat het maar weinig voor komt dat Jeroen en ik een hele dag met zijn tweeën door kunnen brengen, besluit hij een dag vrij te nemen. We zijn flink aan het dubben wat we kunnen gaan doen, niet zo makkelijk in dit Corona-tijdperk. We besluiten lekker een dagje thuis door te brengen, maar halen eerst nog even onze nieuwe kast op. Ik ben zo blij met deze stoere wandkast! Jeroen heeft hem helemaal zelf gemaakt en is op dit moment druk bezig met alle planken op maat maken. Nog even geduld voordat ik hem kan inrichten. Verder halen we een lekker broodje en pak ik vast de Sintcadeaus in terwijl Jeroen de planten verpot. Heerlijk dagje zo!

Woensdag – Ikmageendagjedemoederuithangen-dag

Een woensdag zoals alle andere: ik ben thuis met Storm want het is mijn vaste vrije dag. Een druk dagje waarop een hoop moet, maar niet veel bijzonders.

Donderdag – Boodschapjes- & opruimdag

Ik breng Max naar school en Storm naar zijn gastouder en daarna rijd ik rond voor een boodschappenrondje. Even langs AH voor fijne luiers en ik struin wat aanbiedingen af bij Kruidvat en koop daar een cadeautje voor een verjaardagsfeestje van Max’ vriendje. Daarna nog even door naar de Action en daar kom ik zoals altijd met mijn armen vol weer weg. Probeer je auto maar eens open te krijgen met flink wat spullen. Tijdens mijn gemartel met het portier valt mijn telefoon, kak! Gelukkig zit er een fijn hoesje omheen en een screenprotector, zodat alles nog heel is. Echt, grote tip van mij: zorg dat je iPhone 12 Pro telefoonhoesjes van hoesjesdirect.nl om zich heen heeft, dat is echt de moeite waard! Eenmaal de stress bekomen en weer thuis wacht ik de levering van onze nieuwe kast af en ruim ondertussen boven lekker op. Zo is de slaapkamer weer netjes en de kerstboom opgezet.

Vrijdag – Lash Lift- & Pedicuredag

Na de drukke dag van donderdag is het echt weer tijd om mezelf in de watten te leggen. Ik laat mijn wimpers liften door Joyce van Tan Francisco en in de middag worden mijn voeten vertroetelt door de pedicure. Max heeft een feestje na school en het is superfijn om niet te hoeven haasten naar school. Zo ga ik heerlijk relaxed het weekend in!

Neem jij ook wel eens een paar dagen vrij om lekker bij te tanken?

Dit artikel bevat een samenwerking.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.