Een van de dingen waar ik wel aan toe kwam de afgelopen maanden, was Netflixen. Even lekker het hoofd leegkijken! Je kunt je vast voorstellen dat het niet de meest hoogdravende series, films en documentaires waren, maar veelal Realityseries. Heerlijk kijken naar andermans high and lows, meejanken, je verbazen, je kent het wel. Wat ik allemaal gekeken heb en hier en daar mijn mening? Lees snel verder!

Selling Sunset

Dure huizen, Hollywood en Drama! Dit zijn de sleutelwoorden van deze serie als je het mij vraagt. Deze reality-serie gaat over een makelaarskantoor, maar dan moet je niet denken aan simpele rijtjeshuizen, maar mega mansions van miljoenen dollars waarde. Naast de twee eigenaren van dit makelaarskantoor, werken er ook een aantal dames en dat zorgt voor de nodige drama. Een deel van hun persoonlijke leven komt voorbij zoals verlovingen, break-ups en zwangerschappen. Ook is er een hoop geroddel en daar komt een hoop drama uit. Ik vind het heerlijk na een drukke dag werken. Hersenloze tv to the max! Er staan drie seizoenen op Netflix en er zijn al flink wat geruchten over plannen voor seizoen vier!

Love is Blind

Love is Blind is een sociaal experiment waarin single mannen en vrouwen op zoek gaan naar de liefde. De mannen en vrouwen speed-daten met elkaar, maar op een manier dat ze elkaar niet kunnen zien. Na vele ontmoetingen kunnen ze elkaar ten huwelijk vragen, waarna ze elkaar, eenmaal verloofd, ontmoeten. Ze gaan op vakantie, leren elkaars familie en vrienden kennen en gaan samenwonen en uiteindelijk trouwen. Of niet. Het is een heerlijke serie van dezelfde bedenkers als Married at First Sight. Een tweede seizoen is in de maak, maar het is nog niet bekend wanneer dit online komt.

Indian Matchmaking

Dat een beetje in het rond daten niet voor iedereen voorbestemd is, zie je in Indian Matchmaking. In dit programma gaat een matchmaker op zoek naar de ideale match voor haar clienten met Indiase achtergrond. Niet alleen het hele dating-proces vind ik interessant, maar ook een kijkje in de cultuur is mooi om te zien. Iets minder drama, maar toch lekker om op een druilerige avond naar te kijken! Het is niet bekend of er meer seizoenen gemaakt gaan worden.

Say I Do

In deze serie zien we de verhalen van stellen die al flink wat obstakels in hun leven hebben gehad. Met behulp van drie professionals (een party planner, chef kok en een kledingontwerper) wordt er in een week tijd een aanzoek en bruiloft georganiseerd. De verhalen zijn aangrijpend, mooi en vaak erg emotioneel. Ik heb bij bijna elke aflevering flink lopen grienen, haha. De pro’s vertellen ook waar zij in het leven tegen aan zijn gelopen, waardoor het echt een prachtserie is geworden. Of er meer seizoenen komen? Geen idee!

Dating Around

Weer een datingshow, het lijkt wel of ik wat gemist heb in mijn datingperiode ofzo, haha. In elke aflevering gaat een vrijgezel op 5 blind dates om vervolgens uit deze dates een tweede date-partner te zoeken. Het gaat alle kanten op, soms is het verschrikkelijk awkward, maar vaak ook leuk en ontroerend. De vervolgdate-keuzes verbaasde mij soms, maar ook verhalen die me erg raakte, zoals dat van Ben uit seizoen twee. De afleveringen duren niet zo lang, maar dat is ook wel lekker voor even tussendoor ofzo, haha.

Virgin River

Deze serie (ha, geen reality-shit!) vertelt het verhaal van een verpleegster die haar leven in LA achter zich laat en naar een afgelegen stadje verhuist. Ze wordt daar niet meteen door iedereen verwelkomt en ook haar oude leven lijkt haar niet los te laten. Wederom een heerlijke serie zonder al te veel nadenken en ideaal voor de herfst en winter! Ik moet wel zeggen dat ik er even in moest komen en regelmatig naar mijn scherm wilde schreeuwen dat de hoofdrolspeelster nu eens bepaalde keuzes moest maken, haha. Maar als je er eenmaal inzit, heerlijke serie!

Heb jij nog leuke series of films die ik echt moet kijken? Laat het me dan zeker weten!

1 Comment

  1. Leuk om je favorieten te lezen! Love is blind ben ik mee gestopt na een aantal afleveringen. Ergerde me zo aan 1 kandidaat… Ben dus nu via tv gewoon Married at First sight aan het kijken, genieten!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.