Hallo lieve lezers!

Er is al een tijdje geen fatsoenlijk artikel meer online gekomen. Iets waar ik van baal, omdat ik erg hou van consistentie. Maar ja, toen kwam dat nieuwe huis. En de voorbereidingen. En de verkoop van ons oude huis. Het inpakken/klussen/verbouwen. En mijn werk en gezin moesten ook nog gewoon doordraaien. Er was dus geen ruimte in mijn hoofd om ook maar een letter van mij af te typen.

Langzaam sluipt de vrije tijd er weer in en krijgt alles in ons huis een plekje. We hebben weer tijd om echt onverdeelde aandacht om aan ons jongens te geven. ’s Avonds plof ik niet meer met een vol hoofd op de bank, starend naar een inhoudsloze Netflix-serie. Ik heb er dus wel weer zin in, om te schrijven!

De inspiratie moet nog even komen en het zal even zoeken worden naar echte consistentie, maar ook daar moet ik in leren loslaten. Heb je een onderwerp (hoe specifieker, hoe beter) waar je een schrijfsel van mij over wil lezen? Laat het even weten, dat vind ik leuk en daar krijg ik nog meer inspiratie van!

Tot hopelijk heel snel!

Liefs,

Eke

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.