Och jongens, het was me weer een roerig weekje in Showbizzland! Waar ik eerder niet verwacht had zo snel al weer een artikel te hoeven schrijven, heb ik mij toch een partij inspiratie door de stormachtige ontwikkelingen in de levens van glitter en glamour. Ik praat je, net als de vorige keer, helemaal bij!

Brazes = Braxit

Een relatie die ons wel drie maanden lang bezighield: het wel en wee van onze vaderlandse vrieskist en godenzoon André Jr. Vooral omdat hun relatie uitkwam toen het liefdeskaarsje tussen Moon en Dré nog na-rookte. Moon was not amused en heel Nederland viel over Bridget. Maar hoe is deze korte verkering tot een einde gekomen? Ik heb daar zo mijn theorieën voor, wees niet bang. Twee weken geleden had Andre jr. een concertje op Curaçao. Laat ook juist Monique daar zijn met André jr. jr. Het leek me wat vroeg voor zo’n patchwork-vakantie, maar ook Bridge vertrok voor enkele dagen naar dit tropische eiland. Alwaar Dreetje haar veel te laat ophaalde van het vliegveld. En Monique opeens weer twee A-tjes aan haar kettinkje droeg. Zou Monique over haar pronte boezem hebben gewreven en André terug hebben genomen? Want nadat Bridget terug is uit Curaçao werden er geen foto’s meer geplaatst van ons prille koppeltje. Ook de langverwachte Valentijnsfoto bleef uit, nadat ze ons drie maanden lang verwend hebben met elke poep en scheet die ze gezamenlijk lieten. Maar nu willen ze rust. Een mediastilte. Wat zal het stil worden in Showbizzland.

13 jaar lief en leed

Vlak voordat de break-up van hierboven uitkwam, maakte Kickbokslieveling Rico Verhoeven bekend dat zijn vriendin Jacky en hij uit elkaar zijn. Na 13 jaar en relatietherapie is de koek op. Afgelopen zomer zat ik vlakbij Rico en zijn gezin tijdens een filmpremiere en het viel me op hoe hoffelijk hij was naar zijn vrouw toe. Ik vond het ontzettend attent dat hij tijdens de film thee ging halen voor zijn vrouw. Blijkbaar was dat niet voldoende om de liefde te laten blijven. Later op de dag komt er een juicy feitje naar boven drijven. Yolanthe (jawel, onze Spaanse, enigszins verbouwde, prinses) plaatste een foto van bloemen op haar Instagram. De ex van Riek reageerde pinnig op de foto: “Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!” Ai… Rico vergoeilijkt het door aan te geven dat hij wel vaker attenties naar mensen stuurt en dat het bericht uit zijn verband is getrokken. De reactie van zijn ex is inmiddels verwijderd en daarmee volgens Rico de kous af. Ik gok dat dit verhaal nog wel een staartje krijgt…

Baby, Baby, Baby, Yeah!

En dan even gezellig nieuws, want er komt weer een baby aan! Nee jongens, niet bij mij. Het lekkerste wijf van de jaren ’90 is in verwachting. Ons aller Katja Schuurman, bezorgt menig landgenoot Ademnood door aan een tweede leg te beginnen met haar chef-kok Freek van Noortwijk. Ze heeft de laatste tijd veel kritiek gehad om haar openheid over zaken die bij de gemiddelde Gerda en Henk meestal in de taboesfeer blijven. Zo is ze vrij open over haar seksleven en zou ze ook capriolen uitgehaald hebben op een vlucht van Zuid-Afrika naar Nederland. Ze is inmiddels 44 en ik moet eerlijk bekennen dat ik het ontzettend fijn voor hun vind dat ze zwanger mogen raken. Ik gun ze dan ook alle liefde en stabiliteit voor deze prachtige, maar ook pittige jaren.

Van welk nieuwtje ging jouw hart sneller kloppen de afgelopen tijd?

1 Comment

  1. Sneu dat mensen uit elkaar gaan, maar dat is niet iets waar ik mij druk over maak. Dat Katja weer zwanger is, is veel leuker. Ik vind haar een geweldige vrouw!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.