Over twee weken is het weer de leukste dag van het jaar: mijn verjaardag! Van kleins af aan vond ik het al magisch en kon ik gigantisch wegdromen over cadeautjes, slingers, taart, ballonnen en alle visite die speciaal voor mij kwam. En hoewel het in onze familie niet gangbaar is dat een volwassene zijn of haar verjaardag viert, houd ik stug vol. Mijn verjaardag moet hoe dan ook gevierd worden! Wat ik dit jaar het allerliefste zou krijgen? Lees snel verder!

Servies

Ik vind servies, mits het mijn smaak is, ontzettend leuk om te krijgen. Jarenlang spaarde ik allerlei items van Blond Amsterdam, maar dat ben ik nu langzaam aan het verwisselen voor ander servies.

Mokken

Deze mokken van Hema vind ik fantastisch. Ze zijn ook nog eens leuk geprijsd, voor € 3,- per stuk.

Kopjes

Het rechter porseleinen kopje is van H&M, kost € 7,99 en is ook nog in andere kleuren te krijgen. De linker kop&schotel is eveneens van Hema en kost € 8,50.

Bordjes

De simpele, witte gebaksbordjes die we nu hebben zijn prima, maar hoe leuk zijn deze? De goudgestipte en degene met bavianenprint (beiden € 3,50) van Hema passen perfect bij de mokken hierboven. Het insectenbord (7,99) en het mini-bordje met de bij (€ 1,99) van H&M zijn fantastisch, vind je niet?

Spelletjes

Spelletjes

Ik vind het steeds leuker om samen met Jeroen spelletjes te doen, dan avonden lang voor de tv te hangen. Deze spelletjes (vlnr: € 4,-, € 6,-, €5,- en € 5,-) kwam ik tegen bij Hema en lijken mij ontzettend leuk! Oké, het laatste item is geen spelletje, maar een challenge, maar soit!

Woondecoratie

Je bent vast wel bekend met onze verhuisplannen, maar ondanks dat we geen concreet huis op het oog hebben, kan ik niet wachten om dit in te richten. Een donkerblauwe of -groene muur met verschillende spiegels en een wanddecoratie lijken mij ontzettend gaaf. De spiegels zijn van H&M (links € 29,99 en rechts € 24,99) en de wanddecoratie (€ 40,-) is van Kwantum.

Overige cadeautjes

Omdat ik nog wel tig categorieën kan bedenken, maar er toch ook een keer een einde moet komen aan mijn wensen, noem ik er nog een paar. Zo lijkt een Museumkaart (€ 64,90) mij ontzettend leuk en zal het hopelijk helpen om wat vaker een museum te bezoeken, want dat gebeurt nu te weinig. Een Waxset om met eigen wax mijn wenkbrauwen te kunnen waxen lijkt me ook wel wat. Scheelt enorm klooien met waxstripjes van bijvoorbeeld Veet. En dan als laatste: een fijne sportlegging, die ook nog een beetje squatproof is en dus niet doorschijnt bij mijn parmantige bips (whahahahaha). Nu stop ik echt hoor!

Wat zou jij het allerliefste voor je verjaardag willen?

1 Comment

  1. Wat een leuk verlanglijstje! Ik heb weinig erop staan. Zou graag een speciaal armbandje willen voor m’n verjaardag <3

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.