Vandaag leer je mij weer een stukje beter kennen, want nu kun je een heel artikel vol mijn laatste keren lezen op je scherm. Onder andere over eten, baby’s, huilen, geld en veel meer. Ook ben ik benieuwd naar jouw laatste keren. Laat je het me weten?

Uitgebreid heb gekookt

Mijn laatste keer hangt er vooral vanaf wat je onder uitgebreid verstaat. Jeroen en ik wisselen de dagelijkse kookbeurt af. Net wie er zin en tijd voor heeft. Echt heel uitgebreid is denk ik voordat er kinderen waren, toen we ons nog verveelden, hahaha.

Dacht: ik wil nog een baby

Hmmm, de laatste keer was afgelopen maand. Mijn menstruatie wat later en ondanks wat paniek, dacht ik toch: “Wat als ik zwanger zou zijn? Zou ik dat willen?” In principe is het baby-hoofdstuk voor mij nu wel klaar (en dat voelt heel definitief om dit zo neer te zetten). Ik vond het eerste jaar met Storm enorm pittig en heb niet zoveel zin meer in nog zo’n jaar. Laat staan de jaren waarin ik zwanger probeerde te worden. Mocht het onverwacht gebeuren, dan wil ik er zeker over nadenken.

Zo hard heb gelachen dat de mascara op mijn kin hing

De laatste keer, dat moment kan ik me niet zo snel herinneren. Ik lach veel en vaak, maar janken van het lachen toch iets minder. Meestal is het wel met vriendin Sharon, maar die zie ik helaas ook niet dagelijks.

Huilde

Ik kan snel volschieten, zoals gister toen we een voortgangsgesprekje hadden met Max en zijn juffen. Max was verdrietig om het gedrag van een klasgenootje en begon hevig te snikken. Ik kon me inhouden, met moeite. Sowieso huil ik 1x per maand for any reason omdat ik ongesteld ga worden, maar ik kan ook flink grienen om de gezondheidsituatie van mijn moeder.

Veel te veel geld heb uitgegeven

Nou, er moet sowieso weer even een rem op. Ik heb teveel voor de kinderen en mezelf gekocht. Overigens wel allemaal nodig en zo, maar toch. De hand gaat weer even op de knip, helemaal omdat we nu serieuzer bezig zijn met onze huizenjacht.

Ontroerd door mijn kinderen raakte

Elke avond als ik Storm nog even bij me heb en hij heerlijk tegen me aan komt liggen. Of als ik ‘s avonds Max nog een kus op zijn gezicht druk als hij heerlijk ligt te slapen. Maar ook nu dat Storm “Mamma!” zegt zodra hij me ziet in de ochtend. Heerlijk allemaal!

Dronken was

Ik drink nauwelijks alcohol, dus het is echt al heel lang geleden. Geef mij een mixdrankje of cocktail en ik ben al snel giechelig en kan dan ook heel bijdehand en eerlijk worden. Niet leuk voor mijn omgeving en ik mis de alcohol niet, dus drink ik gewoon niet.

Heel hard heb gezongen

Eigenlijk elke keer wel als ik in de auto zit. Alleen of met Max. We gaan lekker op Ronnie Flex, dus hij schalt regelmatig door de speakers.

Gesport heb

Hahahahahahahahaha.

Heb gelogen

Meestal zijn dit kleine leugentjes aan Max. “Deze chips is heel pittig hoor lieverd, die wil je echt niet. Pak maar een krentebol!” of “Het is nu echt bedtijd lieverd, we gaan lekker naar boven”. Ik hoop dat het nog even duurt totdat hij klok kan kijken, haha.

Wat zijn voor jou herkenbare eerste keren?

1 Comment

  1. Hahahahaha ik ben zo benieuwd naar het moment dat Max of Storm deze artikelen terug gaat lezen. Hier nog geen kinderen, maar de laatste keer dat ik uitgebreid heb gekookt kan ik me ook niet herinneren XD

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.