Ik vind het heerlijk om zo af en toe wat leuks voor mezelf te kopen. Dit doe ik van geld wat ik af en toe verdien met bloggen of het “zakgeld” wat ik maandelijks vrij mag besteden (zonder daarover te hoeven overleggen met de man). Mijn want to buy-list is alweer aan het groeien en het lijkt me leuk om met jullie te delen wat er zoal op dit lijstje staat. Er staan wat duurdere items op, maar ook normaal geprijsde dingen die ik bijvoorbeeld opnieuw wil kopen.

Full Thickening Mousse – Living Proof

LIVING PROOF - FULL THICKENING MOUSSE
Bron foto: Cosmania.nl

Ik maakte kennis met deze fantastische mousse via de Beauty Bag die Cosmania jaarlijks uitbrengt. Je haar krijgt er superfijne volume van zonder dat je haren hard of onhandelbaar worden. Goedkoop is ‘ie niet (€ 30,-), maar je hebt er echt wel lang plezier van.

X-press & Hyaluronic Mascara – Etre Belle Cosmetics

X-press & Hyaluronic Mascara - Etre Belle Cosmetics
Bron foto: Etre-belle.nl

Deze mascara (€ 17,95) zat in een van de vele beautyboxen waarop ik geabonneerd was en liet meteen een verpletterende indruk achter. Het is geen mascara die zorgt voor een mega volumineus en glamour-achtig effect, maar wel perfect voor een mooie en gesepareerde every day-look. Zodra mijn Chanel-mascara aan vervanging toe is, ga ik deze bestellen!

Gele sneaker – PS Poelman

Gele sneaker - PS Poelman
Bron foto: Elferinkschoenen.nl

Mijn schoenencollectie bestaat grotendeels uit sneakers. Ze zitten lekker en het compenseert mijn niet zo sportief zijn ;-). Ik zag iemand lopen met deze sneakers en een paar dagen later zag ik ze in een etalage van een schoenenwinkels staan. Ever since, i’m in love! Toch vind ik ze wel wat prijzig, al zijn ze nu in de sale van € 90,- naar € 70,-. Ik twijfel….

Rotating Auto CurlerCarmen

Rotating Auto Curler - Carmen
Bron foto: Carmen.nl

Ik vind het altijd heerlijk als ik mijn haren in een lekkere krul heb. Het is alleen altijd best wel een takkeklus die ook niet in vijf minuten gepiept is. En als er dan weer een nieuw apparaat (€ 55,99) op de markt komt die het allemaal even net wat makkelijker maakt, dan ben ik natuurlijk blij! De twijfel is er nog wel een beetje. Ik heb immers al een stijltang, een krultang en een ander apparaat voor een beetje slag in mijn haar. Zal ik het doen?

Zwarte Enkellaars – Graceland

Zwarte Enkellaars - Graceland
Bron foto: Vanharen.nl

Ik liep samen met een vriendin Van Haren binnen, op zoek naar een simpele witte sneaker. Omdat ze alleen maar van die enorme Chunky sneakers hadden en wij samen besloten dat we die tijd gehad hadden, liepen we naar de kinderafdeling. En toen viel mijn oog op dit perfecte laarsje (€ 34,99) voor de winter! De afgelopen jaren liep ik in de winter veel op Chelsea boots, dus het is tijd voor net iets eleganters.

Naast deze items, zou ik ook nog wel graag periodiek een lekkere gezichtsbehandeling willen ondergaan, het rode adertje op mijn neus weg laten laseren en een wellnessdagje willen. Keuzes, keuzes…

Wat staat er op jouw want-to-buy-lijstje voor jezelf?

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.