Vorige week kon je het eerste deel van mijn Q&A lezen, vandaag beantwoord ik de andere vragen in deel II. De vragen zijn aan mij gesteld na een oproepje van mij op Instagram en Facebook en ik vind het zo leuk om jullie mij zo meer over mij te vertellen! Ga lekker zitten, pak een lekkere kop thee, koffie of warme chocomel en geniet!

Wat is je haar- en make-uproutine?

Op dit moment besteed ik te weinig aandacht aan mijn uiterlijk. Mijn wenkbrauwen kunnen wel een waxstripje en een pincet gebruiken en mijn haar gaat ook te snel in een staart of knot. Laat staan dat ik meer doe dan tandenpoetsen, een borstel door mijn haar en deodorant opsmeren. Goed slapen en kleding zonder babyspuug heeft nu een eerste prio, al keek ik van de week wel verlangend naar mijn make-uptafel om weer eens lekker te make-uppen. Dit weekend maar weer eens tijd voor maken!

Wat wil je ooit nog eens gaan doen in je leven?

Wat wil je ooit nog eens gaan doen in je leven?

 

In deel I liet ik al weten niet echt een Bucket List-type te zijn, al heb ik zeker wel wat dromen. Ik ben geen reislustig type, maar van het kijken naar programma’s als De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld krijg ik wel zin om er op uit te gaan. Ik hoop dat als de kinderen uit huis zijn toch wel dat soort tripjes te maken met Jeroen. Niet zozeer op gevaarlijke wegen, maar wel naar landen zoals Noorwegen, Argentinië, Mongolië en ga zo maar verder. Overigens zou ik ook wel eens naar onze Westerburen willen, genoeg te zien in Zuid-Engeland, Schotland en Ierland!

Wat is je leukste herinnering?

Oeh, lastige vraag! Ik heb zoveel leuke herinneringen! Maar misschien toch wel het moment dat Jeroen en ik elkaar een week kenden en ’s avonds bij een vriend van hem op de bank zaten. Jeroen had zijn arm om me heen en ik zat heel knus tegen hem aan. Zo’n moment waarop je de tijd wilt stilzetten en hoopt dat het nooit overgaat!

Wat zijn leuke dingen om te doen met jonge kinderen in Lelystad?

Wat zijn leuke dingen om te doen met jonge kinderen in Lelystad?

Je verwacht misschien een erg spetterend antwoord, maar helaas hahaha. Ik heb toen Max nog net iets jonger was (en eigenlijk nu nu nog steeds), dat dingen helemaal niet spectaculair hoeven te zijn. Om een paar dingen te noemen:

  • Naar de Bibliotheek gaan, een stapel boekjes verzamelen en deze in een knus hoekje samen gaan lezen;
  • In een lunchroom samen een gebakje eten;
  • Naar een speelgoedwinkel gaan en je samen vergapen aan al het mooie speelgoed (zonder iets te kopen);
  • Rondjes rennen op en rond de Zuil van Lely;
  • Het kabouterpad lopen in de Oostvaardersplassen (al vind ik die in Almere nóg leuker);
  • Naar het tuincentrum om een rondje te lopen, vooral tussen oktober en januari erg leuk door alle kerstspullen.

Misschien schrijf ik binnenkort wel een uitgebreider artikel hierover, dus houd mijn website in de gaten ;-).

Slaapt de kleine man al een beetje door in de nacht?

Yes! Storm slaapt nu alweer een tijdje goed ’s nachts. Iets wat enorm fijn is en waar je best van opknapt, dat slapen! Storm gaat vaak rond 18.00 uur naar bed en we geven hem een fles voordat wij naar bed gaan, zo rond 22:00 uur. Doordeweeks maken we hem rond 7:00 uur wakker, maar in het weekend kan hij gerust blijven slapen tot een uur of 08:00/08:30 uur. Geen geklaag over de nachten dus! Dat hij dagen heeft waarop hij overdag nauwelijks slaapt (maar wel veel huilt), klagen we dan maar niet over, haha.

Wat wil jij absoluut van mij weten? Stel je vraag en ik beantwoord deze zeker!

1 Comment

  1. Haha ging eigenlijk nauwelijks over make-up, maar leuk van je te lezen en dat de make-up tafel weer roept! Komt wel weer

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.