Persoonlijk ben ik niet heel erg materialistisch. Nu lach je misschien inwendig, denkend aan alle shoplogs die ik maak. Maar als ik geen spullen meer op AliExpress of bij Action zou kunnen kopen, zou ik daar geen traan om laten. Ik vind het belangrijk om te genieten van alledaagse dingen (oké, ik noem ook iets minder alledaagse dingen), om daar blij van te worden. Waar ik blij van word?

 1. Mijn gezin. Ontzettend cheesy, ik weet het. Maar je kunt me niet blijer maken als mijn kerel vrolijk is en Storm schaterlacht omdat Max een gekke bek naar hem trekt. Want het is gewoon zo: als iedereen blij is, is moeders ook blij.
 2. Mijn vriendinnen. Mijn goede vriendinnen Erica en Sharon, die ik niet dagelijks spreek maar als we elkaar zien dat het goed is. Mijn Milfs, waarmee ik al jarenlang app. De nieuwe moeders die ik leerde kennen tijdens mij laatste zwangerschap. Eigenlijk alle vrouwen om mij heen die mij snappen, met me kunnen lachen en die mijn leven echt leuker maken!
 3. Een goede serie of tv-programma. Ik vind het heerlijk om me te nestelen op de bank. Theetje erbij, koptelefoon op en bingewatchen maar! Helaas wat sporadisch met twee kinderen en een man, maar zo fijn om af en toe even te doen!
 4. Mijn relatie met Jeroen. We zijn ruim 16 jaar samen en redden het toch maar mooi even met zijn twee! Ook bij ons gaat het niet altijd even vlekkeloos, maar we hebben een gezamenlijk doel: Heel erg oud worden samen. Dus daar doen we ook alles voor!
 5. Nachtje of weekendje weg. Het allerliefste met mijn lief, even onze verantwoordelijkheden van het ouderschap ontvluchten, haha. Maar ook fijn om met een vriendin te doen. Of met mijn nicht, komend weekend laten Fenna en ik het moederschap los en gaan genieten en shoppen in Maastricht!
 6. Sneeuw. Oké, dagenlange kou, verkeersinfarcten en andersoortige ellende hoeven niet van mij. Maar hoe fijn is het om die eerste, krakende stappen in de sneeuw te zetten? Die magische snoetjes van je kinderen te zien? Een sneeuwballengevecht te houden? Heerlijk toch!
 7. Keihard meezingen met muziek. Dit gaat het beste als ik alleen ben. Heerlijk even mee blèren met een fijn rocknummer of een goede love song. En dan flink goed uithalen hè. Ik waan me dan even Mariah Carey.
 8. Een lange autorit. Jeroen en ik hebben de beste gesprekken en lachbuien in de auto. Heerlijk om even je hart te luchten of even door te vragen. Daar komt het thuis in alle hektiek ook niet altijd van, dus pakken we die momenten graag!
 9. Uit eten. Of dit een lunch, high Tea of diner is, maakt me niet zoveel uit. Ik vind het heerlijk om even buiten de deur te zijn en wat anders te eten dan het alledaagse prakje.
 10. Een nieuw paar schoenen. Ik ben zeker geen fashionista, maar word erg blij van een nieuw paar sneakers, laarsjes of zomerse sandaaltjes! Ik heb er dus ook genoeg , maar kan het niet laten om af en toe op zoek te gaan naar een mooi paar!
 11. Mijn website. Mijn ziel en zaligheid kan ik kwijt in mijn eigen creatie. Ik vind het zo heerlijk om artikels te schrijven en mijn gedachtes de vrije loop te laten gaan. Ik kan plaatsen wat ik wil en hoef aan niemand verantwoording af te leggen. Ook verdien ik er af en toe wat geld mee. Voor die nieuwe schoenen ;-).
 12. Uitgebreid haren en make-up opbrengen. Ik vind het heerlijk om in het weekend, als Jeroen de kinders onder zijn hoede neemt, uitgebreid de tijd te nemen om mijn haren mooi te doen en uitgebreid make-up aan te brengen. Dan trek ik alles uit de kast en vind er een flinke transformatie plaats. Normaal ben ik niet zo glammy, haha.

Waar kan jij intens blij van worden?

8 Comments

 1. Ik kan me helemaal in je lijstje vinden! Behalve… sneeuw. Sneeuw vind ik heel mooi, als ik het van binnen kan bekijken en er niet door hoef haha! Uitgebreid make-uppen en haar doen ook heerlijk! Schiet er hier alleen nog wel eens bij in met 3 kids..

 2. Wat eenheerlijk lijstje! Ik kan me er helemaal in vinden… Ik geniet vooral van de dingen die wij samen als gezin doen. Samen lol en herinneringen maken.

 3. Leuk lijstje het is altijd goed te kijken naar de dingen waar je blij van wordt. Van sneeuw word ik trouwens zelf ook heel blij haha

 4. Wat een heerlijk positief lijstje! Leuk idee om daarover te schrijven. Waar ik momenteel heel blij van word is mijn gezin en puppy!

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.