Een van de leukste video’s om te maken en artikelen om te schrijven is het beantwoorden van vragen. Een random TAG-artikel of het beantwoorden van vragen die jullie mij stellen. In dit artikel beantwoord ik de vragen die jullie mij stelden naar aanleiding van mijn oproep op Instagram en Facebook. Binnenkort kun je deel twee lezen! Ga lekker zitten en leer mij een stukje beter kennen!

Wat staat er bovenaan je Bucket List en wanneer ga je dat uitvoeren?

Zo. Dit is best wel een vraag waar ik even over na moet denken. Eerlijk gezegd ben ik niet echt een Bucket List-type. Niet dat ik geen wensen of dromen heb, maar het zijn vaak (vooral voor anderen) simpele dingen. Dus verwacht geen wereldreis, wilde acties of andere spannende dingen, want die wil ik niet te graag om ze ook daadwerkelijk te doen. Mijn allergrootste wens op dit moment is een ander huis kopen. We zijn op dit moment hard aan het sparen en inmiddels op het punt dat onze huidige hypotheek niet meer onder water staat. Met een beetje geluk krijgen we zelfs flinke overwaarde. Maar omdat we ook een huis moeten zien te kopen als we ons huis verkopen, willen we een toch wel goede spaarpot hebben. Zodat we het naar onze wens kunnen inrichten en geen tophypotheek hoeven af te sluiten.

Heel bizar groot hoeft dit nieuwe huis niet te zijn, als het maar meer ruimte heeft dan onze mini-starterswoning. Op dit moment  hebben we geen grote zolder of kamer over en de schuur staat aardig vol, dus alle ruimte is welkom!

Wat is de meest erge opmerking die je hebt gekregen met betrekking tot (de opvoeding) van je kinderen?

Wat is de meest erge opmerking die je hebt gekregen met betrekking tot (de opvoeding) van je kinderen?

Op de een of andere manier slaan mensen mij altijd over met tips of kritiek over mijn kinderen of de manier waarop ik ze opvoed. Misschien straal ik van nature al uit dat je dit beter niet kunt doen bij mij. Of heb ik alleen maar fatsoenlijke mensen om me heen. Of hoor ik het gewoon niet omdat ik zo doof als een tierelier ben, haha. Wel vroeg iemand mij na de geboorte van Storm of ik al veel commentaar op de naam had gekregen, want zij vond het nogal een aparte keuze. Ik heb haar toegebitst dat het me in een keer duidelijk was waarom ze geen relatie had, slecht contact met haar familie en ik ook nooit iemand tegen haar zag praten. Vals, ik weet het…

Als je wist dat je over twee weken zou sterven, wat zou je dan doen?

Het is je al duidelijk dat ik geen Bucket List-type ben, dus spannende en must see & do’s zou ik achterwege laten. Ik zou alle mensen om wie ik geef willen zien en spreken. Dan wil ik ze vooral duidelijk maken hoe belangrijk zij voor me geweest zijn en een moment willen creëren waarin we open en eerlijk mooie gesprekken kunnen hebben. Als het kan in combinatie met lekker eten en drinken en vooral nog veel tijd met mijn lieve, leuke vent en die twee jochies van ons.

Hoe is het om moeder te zijn van twee kids?

Hoe is het om moeder te zijn van twee kids?

Leuk! Maar soms ook wel pittig. Storm is best onrustig in vergelijking met Max als baby en daar moet ik toch nog steeds aan wennen. Zelfs na de zes maanden die hij al in ons midden is. Ik vind het vooral pittig dat ik Max niet altijd de aandacht kan geven die hij verdient en dat er minder tijd is voor Jeroen en mij, mijzelf en het huishouden. Maar als ik dan de beginnende interactie tussen Max en Storm zie, dan vergeet ik alle moeilijke momenten. Hoe idolaat Storm Max aankijkt en hoe Max grappig probeert te doen om Storm aan het lachen te krijgen. Dat is alles waard hoor!

Binnenkort kun je deel twee van deze Q&A lezen!

Wat staat er op jouw Bucket List?

1 Comment

  1. Geesje Westerhof Reply

    Hoi eke wat mooi een mooi huis voor je gezin op je bucketlijst…en die vrouw hahahaha geweldig die opmerking….storm is een super mooie naam als ik nog na mijn zoon nog een zoon had gekregen had hij ook storm geheten….Mijn bucketlijst?? Heb ik niet ik ben gelukkig als mijn kinderen en kleinzoon gelukkig is…wel zou ik nog een keer met mijn zoon op een vliegtuigreis willen dat lijkt hem.zo mooi dus wie weet ff sparen. Groetjes Geesje

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.