Zoals je misschien inmiddels weet, heb ik niet het beste gehoor. TV kijken is lastig en ik vind het heerlijk om me terug te trekken en op mijn laptop een film of serie te kijken. Dit deed ik voorheen altijd met oordopjes die ik kreeg bij mijn smartphone, maar omdat ik vrij oorontstekingsgevoelig ben, is dit niet helemaal optimaal. Tijd dus om op zoek te gaan naar koptelefoon die ik niet in mijn oren hoef te steken.

Bluetooth Koptelefoon

Tot mijn grote blijdschap werd ik benaderd door Bluetoothkoptelefoons.nl met de vraag of ik voor hen een bluetooth koptelefoon wilde uitproberen. Dat kwam op het juist moment! Het was wel even speuren, want er is keuze uit ontzettend veel modellen en soorten. Zo zijn er stoere en mannelijke varianten, maar ook ontzettende mooie modellen met details in bijvoorbeeld roségoud.

Picun BT08

Picun BT08

Weet je? They had me at Roségoud. Vind je het ook geen plaatje, deze draadloze koptelefoon? En naast dat het een ontzettend beeldig ding is, is het ook nog eens een fijne koptelefoon. Hij maakt connectie met je laptop, tablet, telefoon of waar je hem ook maar voor wilt gebruiken via bluetooth. Dat maakt je ook nog eens fijn mobiel en geeft je wat bewegingsvrijheid. Het geluid is prima te noemen, vooral de geluidsterkte en dat is iets wat ik echt wel nodig heb. Daarnaast is hij totaal niet zwaar en irriteert het niet op je oren. Mocht je het niet fijn vinden om gebruik te maken van Bluetooth, dan kun je hem ook gebruiken met de meegeleverde kabel. Ook is er natuurlijk aan een oplaadkabeltje gedacht, waarmee je je koptelefoon kunt opladen. Ben je meer een fan van geluid direct in je oor? Dan kun je bij Bluetoothkoptelefoons.nl ook prima terecht voor een draadloze headset of de tegenwoordig megahippe wireless earbuds.

Winactie

Ik ben ontzettend enthousiast geworden over mijn draadloze koptelefoon en vind het dan ook ontzettend leuk dat ik onder jullie shoptegoed mag verloten t.w.v. € 25,- bij Bluetoothkoptelefoons.nl. Wil je kans maken op dit shoptegoed? Zorg dan voor de volgende dingen:

 • Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres. Reacties enkel op onder het Facebookbericht tellen niet mee en
 • Like de Facebookpagina van Bluetoothkoptelefoons.nl en van Ekebrouwer.nl.

Donderdag 25 oktober 2018 krijgt de winnaar per mail bericht. Doe jij mee?

 

16 Comments

 1. Wat een super hippe koptelefoon zeg leuke kleur ook staat je perfect….Ik even een kijkje nemen op de site. Bluetoothkoptelefoons.nl

 2. Ik zou graag zo,n koptelefoon winnen, ik heb een klein hoofd, en oordopjes passen niet in mijn oren.
  Heb in middels een kast vol koptelefoons die niet passen

 3. Wauw wat een mooie is dit! Dit komt eigenlijk heel goed uit omdat mijn koptelefoon stuk is… en ja wel door dat de kabel stuk is. Lijkt me dus super handig
  om een nieuw draadloze te hebben. Super leuke Winactie en succes allemaal 🙂

 4. Dei is zeker leuk! Zou ik ook wel willen, hou erg van muziek en series kijken dan komt zo’n draadloze koptelefoon wel van pas!

 5. Super leuke winactie! Ik vind de kleur ook echt geweldig. Roségoud en ik ben net als jij verkocht. Ik doe dus graag mee!

 6. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Zo’n draadloze koptelefoon komt goed uit bij mijn ontspan momentjes op de bank, maar ook met hardlopen.

 7. Oh tof! Ik houd ook het meest van koptelefoons, die in ear-dingen gaan bij mij altijd heel erg pijn doen. Ik heb te kleine oren daarvoor. Doe graag mee in de race!
  X

 8. Yvonne Goudzwaard Reply

  Wat een geweldige koptelefoon en de kleur is super denk dat hij dan niet ingepikt word door een van die geweldige 3 mannen hier in huis ❤

 9. Oh dit is top! In m’n iphone kunnen alleen die nieuwe oortjes die niet in m’n laptop passen. Dus dan moet ik altijd twee oortjes meeslepen (en het draadje is gewoon irritant). Een bluetooth koptelefoon zou de perfecte oplossing zijn! Ik doe mee 🙂

 10. Wendy van Zetten Reply

  Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt mijn lieve nichtje zeker heel blij zou heel graag dit prachtige tegoed voor haar willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van een goede draadloze koptelefoon wordt ze zeker mega blij het zou een droom zijn die uitkomt voor haar wegens autisme zit ze vaak achter de pc en omdat ze vaak druk is en beweegt breken de draden nog wel is een draadloze koptelefoon is de uitkomst. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze prachtige prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het shoppen voor het liefste nichtje beginnen #FingersCrossed

 11. Ja, dit wil ik ook wel winnen! Op de een of andere manier gaan koptelefoons hier in huis altijd heel snel stuk. Maar ze worden dan ook (bijna) dagelijks gebruikt. Shoptegoed voor een nieuwe zou dus heel welkom zijn 😀

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.