Iedereen heeft wel een auto waarvan hij of zij droomt, toch? Nu heb ik geen achterlijke obsessie met auto’s en ben ik snel tevreden, maar toch zijn er vooral qua uiterlijk wel auto’s waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ook ben ik nog elke dag blij dat ik mijn rijbewijs gehaald heb en vind ik autorijden heerlijk! En hoewel ik nog altijd blij ben met onze oude, afgeragde Station van 15 jaar oud, zou ik het echt wel weten als ik mocht kiezen. Benieuwd naar mijn droomauto? Lees dan snel verder!

Stuurbekrachtiging

Stuurbekrachtiging

Met elke auto die we hebben gehad, stel ik mijn eisen qua opties bij. Nu klinkt het alsof ik heel wat auto’s heb versleten, maar dat valt tegen. Voor onze Station hadden we een klein autootje, die door mijn schoonzus lieflijk “Gebakje” genoemd werd. Luxe was dit voertuig niet, want het meest geavanceerde was het feit dat het stuurbekrachtiging had. Wat ik bij een volgende auto dan graag zou willen? Nou ja, doe die stuurbekrachtiging dan ook maar weer. En centrale vergrendeling graag, want op onze huidige auto is deze in zo’n bipolaire staat dat het elke keer weer een verrassing is of het werkt of niet. Cruise Control is ook mijn grote vriend, want wat vind ik het heerlijk om dat in te schakelen! Ik gebruik dit bijna altijd. Wat ook een fijne toevoeging zou zijn is voorruitverwarming, dat je niet een kwartier in een wazige auto hoeft te rijden (I know, niet veilig en zo). En als we dan toch de boel aan het verwarmen zijn, dan zou ik stoelverwarming ook heel erg waarderen. En mag ik dan ook een houder (waar een oplader inzit) voor mijn telefoon? Ik weet het, MONO is het helemaal tegenwoordig, maar ik ben een fervent gebruiker van Google Maps, dus het is wel handig.

Knipperlichten

Knipperlichten

Laten we eens naar de buitenkant van de auto gaan! Hoe tof is het als je een matte lak hebt? In een stoere legergroene kleur? Daar kan geen shiny metallic lak tegenop hoor. En dan wil ik ook graag van die knipperlichten achter die zo supersmooth knipperen a la Audi! En geblindeerde ramen achter, want dat gehannes met van die ├╝berlelijke cartooneske zonneschermen voor de kinders ben ik ook spuugbeu. Ter Finishing Touch een set originele mini velgen, zijn die niet stoer? De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat dit een enorme vooruitgang zal zijn, want ik heb geen idee of er momenteel ├╝berhaupt wieldoppen op onze auto zitten, haha. Die originele mini velgen it is!

Andere auto

Weet je? Ik krijg meteen zin om te kijken voor een andere auto! Maar goed, we hebben financieel gezien een hoop andere plannen. Een groter huis staat al een tijdje op de planning en aangezien we na 13 jaar ons huis eindelijk kunnen verkopen met winst, gaat dat waarschijnlijk eerst gebeuren. Maar als we eenmaal gesetteld zijn wil ik bij die nieuwe woning wel graag een fijne, nieuwere auto!

Wat zijn jouw wensen voor een andere auto?

Dit artikel bevat een samenwerking.

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.